Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CEMİL İPEKCİ ' BEYAZ DÜŞ' KURDURDU
CEMİL İPEKCİ ' BEYAZ DÜŞ' KURDURDU
Türk Modası deyince akla ilk gelen isimlerden olan ve Moda dünyasında 40. yılı geride bırakan Cemil İpekçi ' Beyaz Düşler Defilesi ' ile meslek hayatında yeni bir dönem başlattı.
11 Mart 2012, 18:39

40 yıllık meslek yaşantısında ilk kez hazır gelinlik koleksiyonu oluşturan Cemil İpekçi 60 gelinlik ve kına elbisesi ile 25 damatlıktan oluşan yeni koleksiyonunu dün akşam düzenlenen bir defile ile modaseverlere sundu.

imageimage

Türk Modası deyince  akla ilk gelen  isimlerden olan ve Moda dünyasında  40. yılı geride bırakan Cemil İpekçi , Altı Nokta Körler Vakfı yararına önceki akşam 60 gelinlik ve kına elbisesiyle 25 damatlıktan oluşan ilk hazırgiyim koleksiyonunu İstanbul Sheraton Maslak Otel’de düzenlenen özel bir defileyle tanıttı.

image

Uluslararası Lions 118-t Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından Altı Nokta Körler Vakfı yararına Sheraton Maslak Otel 'de gerçekleştirilen defilede Acun Ilıcalı nın programından tanıdığımız görme engelli  Evren Doğru ve eşi de podyuma çıktılar. Güler Kazmacı’nın sunduğu gecede kalabalık bir davetli topluluğu olduğu dikkat çekti.

“Beyaz Düşler” adını taşıyan defilede Binnur Kalkavan  Pınar Aylin  gibi ünlü isimler ile beraber Ebru Ürün, Deniz Pulaş, İpek Tanrıyar, Ceylan Saner, Sevcan Zabit Seda Ertan Bilge Kara gibi bir dönemin en önemli mankenleri bu anlamlı defilede ücret almadan podyuma çıktılar.


  image    image
 

Yaklaşık 70 – 80 civarı bir  manken ordusunun  görev aldığı bu büyük defilede genç  jenerasyonun  parlayan mankenlerinden Tuğba Arslan,Nil Kaçmaz,Zeynep Demirel,Derya Yağız  bu defilede dikkatleri üzerinde toplayan genç mankenlerdi.

Kalabalık bir erkek manken kadrosu göze çarptı bunların büyük bölümü ilk kez podyua çıktı.,Almanya’dan gelen ve Cemil İpekci’nin vazgeçemediği  tecrübeli manken Mesut Kaya  yine podyumdaydı..
image  image

Balerinlerin Kuğu Gölü 'nü canlandırdığı defilede özellikle “Sarı Gelin” türküsü eşliğinde podyuma çıkan Billur Kalkava'nın kırmızı gelinliği  ilgi çekti.

Ceylan Saner’in podyumda sunduğu BODRUM  motifleri ile süslenmiş  gelinlik moda camiasında çok ses getirmeye aday bir tasarım olmuş ve izleyiciler büyük alkış ile bu özel tasarımı alkışladılar.

image

Cemil İpekçi 'nin ‘ Beyaz Düşler”  defilesi sonrası Ebru Ürün ile yaptığı düğün dansı büyük ilgi topladı ve “kısa bir konuşma yapan Cemil İpekçi, “Artık hazır gelinlik ve damatlık koleksiyonu hazırlayacağım. Kadınlar için birbirinden güzel gelinlikler yanı sıra damatlıkları da artıracağım. Erkekleri de ben giydireceğim. Ama erkekler  sakın korkmasın  ben giyindiğim şeyleri erkeklere dikmeyeceğim” dedi.

Saydam Tekstil 'in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Koreografisi Yasin Soy tarafından hazırlanan defilede birçok genç manken adayıda ilk kez defileye çıktı.Defile sonrası Altı nokta körler derneği yararına bir ‘baston’ açık artırma ile satıldı.

image

'BEYAZ DÜŞLER DEFİLESİ 'KARELERİ İÇİN TIKLAYIN

  http://www.seffafgazete.com/foto-galeri/cemil-ipekci--beyaz-dusler--defilesi

Şeffafgazete.com

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR