Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUZEY KIBRIS'TAN HAYALİ PROJE UYARISI
KUZEY KIBRIS'TAN HAYALİ PROJE UYARISI
KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, birilerinin Türkiye’de, KKTC’deki emlak projelerine olan ilgiyi suistimal ettiğini ve buradaki projeler üzerinden Türk halkına hayal pazarlamaya çalışıldığını söyledi.
18 Şubat 2024, 14:04
 
“Türk halkı, Türkiye’de pazarlanmaya çalışılan Kuzey Kıbrıs ile alakalı hayali gayrimenkul projelerine karşı gözünü dört açmalıdır!” 
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, Türkiye’de son dönemde abartılı reklamlarla  KKTC’deki emlak projelerine olan ilgi suistimal edilerek, projeler üzerinden Türk halkına hayal pazarlamaya çalışıldığını söyledi.
 
                   image
 
Gürcafer, KKTC’deki herhangi bir projeye para ödemesi yapılmadan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ne KTİMB veya KKTC resmi makamlarına müracaat edilip konu projenin gerçekliğiyle ilgili bilgi edinilmesi konusunda uyarı niteliğinde çağrıda bulundu.
 
image
 
KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Birileri Türkiye’de, KKTC’deki projelere olan ilgiyi suistimal ederek, buradaki projeler üzerinden Türk halkına hayal pazarlamaya çalışıyor. Türk halkı, KKTC ile ilgili Türkiye’de pazarlanmaya çalışılan projelerle ilgili gözünü dört açmalıdır!
 
Gürcafer '' Yapmış olduğumuz araştırmada; konu projelerin planlama makamından onay almadıklarını veya onay alma girişiminde bulunmadıklarını tespit etmiş bulunmaktayız. Bu nedenle; Türkiye’de ve sosyal medya üzerinden pazarlanmaya çalışılan KKTC’deki herhangi bir projeye para ödemesi yapmadan Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ne veya KKTC makamlarına müracaat edilip konu projenin gerçekliğiyle ilgili bilgi edinilmesini önemle duyururuz.” diyerek ,Kuzey Kıbrısta yapılacağı duyurulan fakat gerçekleşmesi mümkün olmayan emlak proje vaatlerine karşı uyarısını yaptı.
            image
 
KKTC emlakçılar platformu yetkilileri de '' Türkiye'de son günlerde bazı emlak şirketleri üzerinden KKTC'de arsa karşılığı ev ve henüz ortada olmayan konut projeleri reklamlarında patlama olması  bu konuda ,yapılan pazarlamaların büyük maduriyetler yaratabileceği konusunda çok dikkatli olunmalı '' uyarısını yaptılar. 
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR