Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE EGE MARKASI
GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE EGE MARKASI
GHO olarak kurumsal franchise ortaklıkları için görüşmelerini sürdürdüklerini anlatan Senem Erkan, “İzmir merkezli bir marka olarak öncelikle kentimizdeki yapılanmamızı daha da genişletmek istiyoruz. Bugüne dek GHO'da agresif bir büyüme yerine daha kontrollü olarak, nitelikli ofislerle büyüme sağlandı.
6 Mart 2024, 15:02
 
Gayrimenkul sektöründe yurt genelinde hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'nda (GHO) Franchise Direktörlüğünü üstlenen Senem Erkan, emlak firmalarıyla yeni işbirlikleri için görüştüklerini belirterek, kurumsal çatı altında kazançlı bir yatırım modeli sunduklarını söyledi.
 
Her krizin kendi içinde fırsatlar yarattığını belirten Erkan, durağan giden gayrimenkul sektöründe çoğunluk bekle gör politikasını izlerken; yatırım yapanların rekabet avantajı yakaladığını kaydetti.
 
Gerek Ege Bölgesi gerekse farklı illerden yeni kurumsal franchise ortaklıkları için görüşmelerini sürdürdüklerini anlatan Senem Erkan, “İzmir merkezli bir marka olarak öncelikle kentimizdeki yapılanmamızı daha da genişletmek istiyoruz. Bugüne dek GHO'da agresif bir büyüme yerine daha kontrollü olarak, nitelikli ofislerle büyüme sağlandı. Bundan sonra aktif pazarlama faaliyetlerimizi hızlandırarak halen 32 olan ofis sayımızı yıl sonuna kadar 50'ye yükseltmeyi hedefliyoruz. Başarısı kanıtlanmış bir sistemde yatırımcıya kazandıracak bir modelle sektörel ivmemizi artırdık” diye konuştu.image
 
Franchise için atılacak yeni işbirlikleri için GHO'nun vizyonuna uygun firmaları belirlediklerini dile getiren Erkan, şunları söyledi: “Öncelikle hizmet götürmek istediğimiz merkezleri belirledik.
 
Bir program dahilinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Özellikle Güzelbahçe, Narlıdere, Seferihisar, Kemalpaşa, Dikili, Aliağa, Foça, Bergama, Ayvalık, Turgutlu, Salihli ve Manisa merkez gibi noktalarda GHO ofisleri açacağız. Bunun yanı sıra; Çanakkale, Balıkesir ve Antalya'da da yeni franchiselar vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Bizim amacımız standart bir iş ortaklığı kurmak değil; birlikte büyüyerek, birlikte kazanacak bir iş modeli oluşturmak. Bunun için kurumsal yapıya uyum gösterebilecek, eğitimlere katılabilecek, yeniliklere ve değişime açık vizyona sahip firmaları tercih ediyoruz”
 
GHO'nun kurulu bir sisteme sahip olduğunu ve franchise almak isteyenlerin uygun bedellerle bu sistemin içine dahil olabildiğini anlatan Senem Erkan, “Önümüzde bir seçim süreci var. Burada aslında önemli bir yatırım fırsatı da bulunuyor. Bizimle birlikte çalışmak isteyenler için kurumsal bir çatı altında kazançlı bir yatırım modeli sunuyoruz. Nicelikten çok, niteliğe önem veriyoruz. Bu yüzden yurt genelinden aldığımız yeni ofis taleplerini titizlikle değerlendiriyor; bize değer katacak ve marka gücümüzü daha da artıracak uzun soluklu yatırımcıları seçiyoruz” dedi.
                    image
                     GHO'DAN YENİ YÖNETİM MERKEZİ
GHO olarak bugüne dek insan kaynağı, tanıtım pazarlama ve online altyapı olarak bir çok yatırıma imza attıklarını söyleyen GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza da, “2024 yılıyla birlikte yapılanmamızı tamamladık. Mart ayı içinde yeni GHO Yönetim ofisimizi de hizmete açacağız” dedi.
 
Mevcut web sitesini de kısa süre içinde güncelleyerek daha gelişime açık ve hızlı bir altyapıya kavuşturduklarını belirten Yalaza, şu ifadeleri kullandı: “Yeni yönetim merkezimizde ofislerimizle iletişimimizi daha çok artıracağız. Onların yanında olduğumuzu daha çok hissettirmek istiyoruz. Bunun için düzenli ziyaretler de gerçekleştireceğiz.
 
GHO bünyesinde hizmet veren Taş Ev Türkiye tarafında da çok iyiyiz.Taleplerde bir azalma yok, aksine tüm bölgelerden yoğun ilgi görüyoruz.
2024 yılında da hem GHO, hem de Taş Ev Türkiye markamızla ilerlemeye devam edeceğiz. Şirket olarak eğitim konusuna önem veriyoruz. GHO danışmanlarımızın bilgilerini düzenli şekilde güncelleyerek, sektördeki son gelişmelere adapte etmek için ücretsiz eğitim programlarını sektörel gelişme ve ihtiyaçlara uygun olarak sürdürüyoruz. Şirketimizdeki ödüllendirme programını da revize ettik.
 
Danışmanlarımız için daha karlı olan takım sistemini de devreye aldık. Amacımız hep birlikte çalışıp, hep birlikte kazancımızı artırmak. Bu felsefe GHO'yu sektörde çekim merkezi yapan en önemli unsurlardan biri. Sektörde istikrarlı ve emin adımlarla ilerlemek için kısa, orta ve uzun vadeli stratejik planlamalarla yol alıyoruz”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR