Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KOLEKSİYONUN İLHAM KAYNAĞI AY VE MEDCEZİR
KOLEKSİYONUN İLHAM KAYNAĞI AY VE MEDCEZİR
Koza Genç Moda Tasarımcıları yarışmasının 2011 yılı birincisi olduktan sonra moda dünyasında adını duyuran moda tasarımcısı Kadir Kılıç MBFWIstanbul kapsamında son gün gerçekleştirdiği defile ile beğenildi
24 Mart 2019, 17:49
 
 
MiiN tasarımcısı Kadir Kılıç, 2019-2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında bir defileyle tanıttı
 
image
 
Yeni sezon koleksiyonuyla MiiN, izleyicileri tükenmeye yüz tutan Dünya’dan alıp Ay’a götürdü... Ay ve medcezirden ilham alan MiiN tasarımcısı Kadir Kılıç, 2019-2020 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında bir defileyle tanıttı.
 
image
 
Her koleksiyonunda leke, doku, desen, renk, ışık, kompozisyon ve perspektifle oynayarak temel sanat kuramları üzerine odaklanan MiiN tasarımcısı Kadir Kılıç, 2019-2020 Sonbahar-Kış koleksiyonunda 1900-1950’lerin Rus Avangardının en önemli sanatçılarından Kazmir Malevich ve dönemin soyut ekspresyonistlerine olan hayranlığından yola çıkıyor.
 
image
 
Aynı zamanda ay ve ay kaynaklı gelgitlerden ilham alan tasarımcı, “İzlediğim bir ay belgeseli ve gelgitlerim arasındaki kuvvetli etkileşim, ayın kendisine odaklanmama ve kendimi izlememe sebep oldu… Ayın bu halleri, yıllardır derinleşen daire obsesyonum ile birleşti.” diyerek koleksiyonunun ana hatlarını ve grafiklerdeki geometrinin altında yatan sebebi açıklıyor.
 
image
 
Defileyi izlemeye gelenler arasında Asena Sarıbatur,Hande Yener, Nesrin Cavadzade,Seçkin Piriler ve Zeynep Mansur gibi ünlü isimler vardı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR