Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA DEV MODA ŞÖLENİ TAKVİMİNDE
ANTALYA DEV MODA ŞÖLENİ TAKVİMİNDE
Hazır giyim ve ayakkabının son model ve trendlerini bir araya getiren en önemli ticari platformu CNR Fashion Show Antalya - Hazır Giyim, Ayakkabı, Deri Fuarı 2023 modanın, turizmin ve ticaretin şehri Antalya’da gerçekleşecek.
13 Ekim 2022, 19:13
 
Antalya modanın başkenti olmak için dev organizasyonlara imza atıyor.
Türkiye'deki hazır giyim, ayakkabı ve deri sektörüne yön veren lider firmaların en büyük ticaret buluşması CNR Fashion Show Antalya Fuarı 2023 moda  organizasyonları  takvimine girdi ve  tarihi belli oldu.CNR Fashion Show Antalya Fuarı katılımcı ve ziyaretçiler için eşsiz ticaret fırsatları sunacak!
image
 
CNR Fashion Show Antalya 8 – 11 Mart 2023 tarihleri arasında organize edilecek.
Kalite ve çeşitlilik açısından dünyada ün yapan fuar, dünya hazır giyim ve ayakkabı sektörünün tüm tasarım, ürün, ekipman ve hizmetlerine A’dan Z’ye ev sahipliği yapacak. 1.000’in üzerinde markanın en yenilikçi ürün ve tasarımlarını sergileyeceği fuar, Rusya, Almanya, Türk Cumhuriyetleri, Portekiz ve İspanya başta olmak üzere özellikle Türkiye ve yakın coğrafyasının tedarik merkezi olacak.image
 
52 ülkeden gelen özel alım heyetleri ve profesyonel alıcılar arasında gerçekleşen B2B ikili iş görüşmeleri sayesinde CNR Fashion Show, Türk fuarcılık sektöründe gerçekleşen en büyük iş anlaşmalarına sahne olacak.
 
Markaların yeni yenilikçi ürünlerini özel tasarlanan alanda sergileme fırsatı sunan defilelerle, CNR Fashion Show Antalya Fuarı’nda moda rüzgarları esecek.
                   image
Çok sayıda defile, şov ve etkinliğe de ev sahipliği yapacak olan fuarda, katılımcı firmalar için özel tasarlanan alanda gerçekleşecek olan defilelerde, firmalar ürünlerini global pazara tanıtmak ve tasarımlarından söz ettirmek için çok özel fırsatlar yakalayacaklar..image
 
Turizmin, ticaretin ve fuarcılığın yeni şehri Antalya’da düzenlenecek olan yılın en büyük sunumlu moda ve ticaret buluşmasında sektördeki şirketleri çok büyük bir müşteri potansiyeli bekliyor.Bu büyük organizasyonda yer alacak firmalar şimdiden yerlerini rezerve etmeye başladılar.
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR