Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA MODA RÜZGARI
İSTANBUL'DA MODA RÜZGARI
İstanbul yeni bir moda organizasyonu ile modaseverlerleri buluşturacak. Başarılı modacı Recep Demiray yeni koleksiyonu ile modaseverlerle buluşacak. Merakla beklenen defilede podyumun en önünde ünlü model Wilma Elles olacak.
31 Ağustos 2022, 11:41
 
 
                    Modanın kalbi İstanbul’da atacak
 
Tüm dünyadan modacıların bir araya geldiği Euroasia Fashion Show’a Recep Demiray’ın koleksiyonu damgasını vuracak.
 
             image
 
5 Eylül Pazartesi günü Sultan Sarnıcı’nda yapılacak defilede Free Women adını verdiği koleksiyonunu tanıtacak olan Recep Demiray’ın baş mankeni ise Wilma Elles olacak.
 
Euroasia Fashion Show’da kumaşın serüvenini sizi hayal elemine götürecek.
 
1600 yıllık Sultan Sarnıcı’nda yapılacak etkinlikte yerli ve yabancı yüzlerce ünlü ismi giydiren ve Türk bayrağını dünya podyumlarında gururla dalgalandıran Recep Demiray’da yeni koleksiyonunu tanıtacak. Yaptığı başarılı işlerin yanı sıra köy okullarına yaptığı ziyaretler ve Diyarbakır’a açacağı anaokulu ile de gündeme gelen ünlü modacı, yeni koleksiyonu Wilma Elles ile tanıtacak.
 
       image
 
Baş manken olarak podyuma çıkacak Wilma Elles, özel tasarımlı tüller ve tüylerden oluşan koleksiyonu tanıtacak.  Renkli cıvıl cıvıl hazırlanan kreasyonda tütü eteklerle yapılan tasarımları moda severler merakla bekliyor. 3 ayda hazırlanan kreasyon özel tasarlandı ve tamamen yerli olacak. Kreasyon özel hazırlanan aksesuarlarla tamamlanıyor.
 
Bir Bedeni Sadece Giydirmek Değil O Ruha Aynı Zamanda Hitap Etmektir Sanat’ mottosuyla çıktığı yolda sayısız defile ve koleksiyon hazırlayan Recep Demiray, imza attığı “Cumhuriyet Kadınları, Demokrasi Defilesi, Yıldızlar Altında, Güçlü Kadınlar” gibi koleksiyonları ile adını moda dünyasında duyurdu.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR