Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLANO MODA HAFTASINDA D&G RÜZGARI
MİLANO MODA HAFTASINDA D&G RÜZGARI
Milano Fashion Week 2023/24  İlkbahar - Yaz Moda haftası çok özel tasarım markalarının yer aldığı defilelerle 2024  trendlerini şimdiden belirliyor! Temmuz ayında İtalya'yı dev bir podyum haline getiren tasarımcılar Domenico Dolce ve Stefano Gabbana, Milano Moda Haftası'nda devrim yarattılar
27 Eylül 2023, 12:55

 

Milano Fashion Week 2023/24  İlkbahar - Yaz Moda haftası çok özel tasarım markalarının yer aldığı defilelerle 2024  trendlerini şimdiden belirliyor!

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana’nın moda dünyasındaki ustalıklarını bir kez daha sergilediği ilkbahar koleksiyonu, Milano moda haftasında moda severlerle buluştu.

image

40. yıllarına yaklaşan tasarımcılar, bu önemli kilometre taşı vesilesiyle kendi arşivlerini inceleyerek, kendi ikonik marka kimliklerini kutladılar. ’90’larda Monica Bellucci, Linda Evangelista ve Nadja Auermann gibi modellerin Dolce & Gabbana tasarımlarını taşıdığı dönemi hatırlatan görsellerle ve Catherine Deneuve’un ‘Belle de Jour’ ve Helmut Newton’ın ünlü ‘Le Smoking’ çekimi gibi ikonik anlardan ilham alan koleksiyon, zarif saten korse elbiseler, dantel detaylı tül gecelikler ve geleneksel kesimlerle tasarlanmış sırt dekolteli tasarımlarıyla dikkat çekti.image

Dolce & Gabbana’nın ikonik siluetlerini yeniden yorumlayan koleksiyon, pantolonsuz giyim trendine de bir katkıda bulundu. Pantolon giymeksizin tasarlanmış takımlar ve iç giyim detayları, şıklık ve cesaretin mükemmel bir karışımını sunarken, Dolce & Gabbana, klasik ve moderni ustaca birleştirerek zamansız ve çekici bir koleksiyon ortaya koydu.

image

Şeffaf Gazete


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR