Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DENİZLİ DESIGN HUB 2023'E BÜYÜK İLGİ
DENİZLİ DESIGN HUB 2023'E BÜYÜK İLGİ
İnsan İnovasyon Tasarımcısı Arzu Kaprol, Denizli Design Hub 2023’ün kreatif direktörlüğünü üstlendi ve 9 farklı marka ile gerçekleşen organizasyon Hibrit bir yapıda hayata geçirildi.
27 Kasım 2023, 19:28
 
Denizli Design Hub 2023 Arzu Kaprol kreatif direktörlüğünde gerçekleşti
 
Denizli Design Hub 2023 kapsamında toplam 8 markanın koleksiyonları’nın yanı sıra Arzu Kaprol SS’24 koleksiyonundan da küçük bir seçki sunuldu.
 
İnsan İnovasyon Tasarımcısı Arzu Kaprol, Denizli Design Hub 2023’ün kreatif direktörlüğünü üstlendi ve 9 farklı marka ile gerçekleşen organizasyon Hibrit bir yapıda hayata geçirildi. Denizli’nin Pamukkale, Kaleiçi, Hierapolis ve Triopolis Antik Kentleri’nde yapılan dijital çekimlerle başlayan gala gecesi, defilelerle zirve yaptı. 
 
image
 
Denizli Design Hub 2023 Arzu Kaprol kreatif direktörlüğünde gerçekleşti
Denizli Giyim Sanayicileri Derneği’nin bir projesi olan Denizli Fashion Week 6. Sezonunda büyük bir değişim geçirdi.  Cumhuriyetimizin 100. yılında tekstil köklerine sadık kalarak, farklı disiplinlerdeki tasarım ve inovasyon fokuslarını arttırıp, yolculuğuna “Denizli Design Hub” olarak devam etti.image
 
DDH 2023‘ün kreatif direktörü Arzu Kaprol’un da yönlendirmeleriyle çıkılan bu serüvende, Denizli’nin ve markalarının, uluslararası platformda marka değerini  güçlendirecek içeriklerle büyük bir projeye imza atıldı. 
 
image
 
Denizli Fashion Week’ten Denizli Design Hub’a Yolculuk
Bu yıl bir ilke daha imza atan DDH  “hibrit” bir oluşumla moda severlerin beğenisine sunuldu. Bu yıl defile takvimine dahil olan markaların dijital çekimleri, Denizli’nin Pamukkale, Kaleiçi, Hierapolis ve Triopolis Antik Kentleri’nde gerçekleşti. Böylece ülke turizmine de destek sağlanması adına önemli bir fokusu vardı.
 
image
 
Dijital çekimler, yönetmen Samet Üstündağ ve Reha Üçöz’ün kurucusu oldukları  2050 Reklam Ajansı ekiplerince hazırlandı.
 
image
 
8 Farklı Denizli Markasından Fark Yaratan Show
Ülkemizin ihracatına Denizli’den büyük katkıyı sağlayan ve DDH 2023’e katılan 9 ev tekstili ve hazır giyim firması ; Buldan’s, Deniz Tekstil, Cotto N Mania, Dost Tekstil, Fvnky by Gelin Tekstil, Güvenç, Kayteks, Turkuaz ve Arzu Kaprol gibi markalar hazırladıkları koleksiyon ve çekimlerini,  uluslararası fuarlarda DDH işbirliğiyle sunmanın  heyecanını yaşıyorlar.
 
image
 
18 Kasım 2023 Cumartesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Gala Gecesi’nin sunuculuğunu Demet Şener üstlendi.Açılış konuşmasını DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya yaptı.
 
image
 
DDH 2023 Kreatif Direktörü Arzu Kaprol ve 6 yıldır DDH Koordinatörlüğünü ve marka danışmanlığını üstlenen Ümit Temurçin projenin değişimine ve hedeflerine dair dikkat çeken konuşmalar yaptılar. 
 
image
 
Dijital gösterimler,  fiziki defileler ve Büyük Türk Orkestrası Modion’dan müzik ziyafetiyle proje taçlandırıldı.
Defile koreografisini Akif Örük, styling çalışmalarını ise İpek Saygın gerçekleştirdi. DETGİS Denizli Design Hub Komite Başkanı Seda Sezen Özyurt ve üyelerinden oluşan komite büyük bir projeye imza attılar.
image
 
Gala Gecesi’ne sanat, moda, cemiyet, protokol, yerel yönetimler, sivil toplum kurumları ve siyaset dünyasından  bir çok isim katıldı. 
Gala Gecesi öncesinde Cumhuriyetimizin 100.yıl onuruna özel bir davet verildi. Ruma ev sahipliğinde çok özel sunum ve lezzetler, Senem Alabaş’ın özel dekor tasarımlarıyla şekillenen , Ümit Temurçin imzalı “ Cumhuriyet Masası”  konseptli bir ziyafet gerçekleşti.
           image
 
Konuklar arasında oyuncu Neslihan Yeldan, model ve oyuncu Walison ve Melissa Fonseca, Lofficiel Türkiye yayın direktörü Meltem Aydın, BeStyle Dergisi genel yayın yönetmeni Beliz Baran, Hürriyet Gazetesi moda yazarı Neslişah Satıroğlu, Fine People Community markası kurucusu Bahar Akbulut, influencer Zeynep Aleyna Şen, Milliyet Gazetesi’nden Engin Ağır, Business World Ekonomi Dergisi yazı işleri yöneticisi Umut Çelik, Haute Couture Tasarımcısı Gülafer Ataş, Moda Tasarımcısı Hatice Gökçe’nin yanı sıra Denizli’li konuklar ve basın mensupları geceye katıldı. 
 
image
 
Denizli protokolünden de geceye ilgi büyüktü.
Başta; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Bşk. Birsen ÇelikBabadağ Belediye Bşk. Ali Atlı
Pamukkale Belediyesi Ayhan SoyfidanDenizli Sanayi Odası Başkanı Selim KasapoğluDenizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Yönetim Kurulundan Osman Uğurlu ve Süreyya Çalışkan, Murat Tosunoğlu ve Atilla Zeybekci , Denizli Ticaret Odası Başkanı Yardimcisi Melek Kartay, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Okan KonyalioğluTÜRSAB BYK Başkanı Turan Köseoğlu, GESİFED Yönetim Kurulu,
BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci ve Yönetim Kurulu , DESİAD Başkanı Nuri Turgut 
 
image
 
DEGİAD Yönetim Kurulu, Moda ve Hazır Giyim Federasyon  Başkanı Hüseyin Öztürk, Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Hayati Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri gibi isimler yer aldı.
 
DETGİS ( Denizli Giyim Sanayicileri Derneği) Başkanı)  Mukaddes Başkaya
'' Moda haftaları tasarımcıların, ürünlerini tanıtmalarına ve yeni müşteriler kazanmalarına destek olurken, tasarım merkezleri, tasarımcıların ürünlerini tanıtmalarının yanı sıra becerilerini geliştirmelerine ve yeni fikirler üretmelerine de yardımcı olan kapsamlı bir tasarım platformudur. Biz de bu anlamda çalışmalarımızı daha da genişletmek adına böylesi büyük bir değişime adım attık.''image
 
DDH 2023 Kreatif Direktörü Arzu Kaprol; 
'' Tasarım merkezleri; bütünü oluşturan tekli yapıların ve kurumların, modern, güncel ve geleceğe dair net ve bir o kadar da zarif yapılara dönüşmesini kapsar. Dijitalleşme etkisini zamanlar üstünde bir noktadan, her daim güncel olmaya dair bir anlayışla kapsamasına olanak sağlar. Tasarım merkezlerinin görevi; geçmişin köklü geleneklerini geleceğe taşırken, tasarım ve yaratıcı gücün beraberliğinde insana dair sürekli gelişim ve devinimi yansıtmaktır. Denizli Design Hub bu kapsamda, bir tasarim kümelenmesi olarak, güçlü bir yapının kollarını oluşturan değerli yapıların, ortak gelecek vizyonu ile bir araya gelmiştir. Geleceğe dair Denizli'yi merkeze alan kıymetli tüm yaratıcı ve endüstri işbirliklerini burada yaratmaya,  üretmeye ve büyütmeye davet edeceğine inanıyoruz.''image
 
Şeffaf Gazete / Moda
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR