Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CİHAN NACAR '' SONBAHAR DAHA AZ RENKLİ ''
CİHAN NACAR '' SONBAHAR DAHA  AZ RENKLİ ''
Moda dünyasının uluslararası cesur tasarımcısı Cihan Nacar; yeni sezon koleksiyon çalışmalarını, sonbahar-kış koleksiyonunu anlattı.'' Dar kesimli, vücuda oturan elbise trendi önümüzdeki sezonun en belirgin parçaları arasına girecek.''
5 Eylül 2022, 12:06
 
 
Başarılı Moda Tasarımcısı Cihan Nacar, yeni koleksiyonuna ve modaya dair önemli detayları MAG’a yaptığı röportajda paylaştı. 
 
Sonbahar-kış sezonunda Cihan Nacar’ın, modaseverlere neler sunduğunu “Uzun süredir büyük heyecan ve özveri ile hazırlandığımız yeni koleksiyonumuzu sunmaya çok az zaman kaldı. Her zaman görmeye alışkın olduğunuz Cihan Nacar çizgisinin biraz dışında bir koleksiyon hazırladık.
 
image
 
Hâlâ cesur ve iddialı ama biraz daha sofistike bir Cihan Nacar kadını yarattık.
 
Sonbahar-kış koleksiyonumda birçok materyali bir arada kullandık. Tekstil ürünleri dışında endüstriyel ve sanatsal birçok malzemeyi koleksiyona dahil ettik. Her zamanki gibi el işlemesi, koleksiyonumuzun olmazsa olmazı” açıklamasıyla dile getirdi.
 
Cihan Nacar, yakın gelecekte iş birlikleriniz olacak mı? Sorusuna “Uzun zamandır birçok marka ile iş birliğim oldu. Sizi anlayan ve yarattığınız hikâyeye aynı heyecanla sahip çıkan markalarla iş birliği yapmak bir tasarımcı olarak büyük keyif. Cihan Nacar çizgisini kendi marka duruşuyla birleştirmeyi seven ve bana güvenip beni özgür bırakan markalarla bir arada oldum hep, olmaya da devam edeceğim. Yeni sezon için anlaşmalarını yaptığımız, beni çok heyecanlandıran yeni iş birliklerimiz var. Çok yakında hepsini göreceksiniz” şeklinde yanıt verdi.       
 
Bu sezonun trend renkleri ve parçalarını anlatan Nacar “Bu sezon, geçen sezonların aksine daha az renk ve hacimle karşılaşacağız. Cut out kesimler, geniş vatkalı omuzlar, sade tasarımları parlatacak büyük kristal taşlar en çok karşımıza çıkan detaylar olacak.
Dar kesimli, vücuda oturan elbise trendi önümüzdeki sezonun en belirgin parçaları arasına girecek.
 
      image
 
Sonbahar-kış sezonunda doğal ve cansız renkler ön planda.
 
Her sene olduğu gibi bu sene de doğanın saf ve temiz renklerinin ön planda olduğunu görüyoruz. Özellikle sonbahar aylarında daha dingin bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak bu renkler, doğru formlarla birleşince iyi bir stil yaratmanıza olanak sağlayacak” dedi.
       image
 
Kendisini çok gururlandıran işlerinden biri sorulduğunda ise Kiev Arsenal Museum’da gerçekleştirdiği AURA koleksiyonunun defilesini hâlâ en özel anlarından biri olduğunu söyleyen Cihan Nacar “Dev bir senfoni orkestrası ile çalışmak ilk defa deneyimlediğim bir şeydi. Arsenal Museum gibi görkemli bir müze ve Kiev’in büyüleyici sanat atmosferi de işin içine dahil olunca, çok uzun süre unutulmayacak bir iş çıktı. Bundan sonraki planlarım arasında yeni koleksiyonlarımın ruhlarına uygun defileler yapmak var” açıklamasında bulundu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR