Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'' GÖBEKLİTEPE'NİN İHTİŞAMI'' PODYUMDA
'' GÖBEKLİTEPE'NİN İHTİŞAMI'' PODYUMDA
Son yıllarda tasarımlarıyla dikkat çeken başarılı moda tasarımcısı Perihan Demirdelen “Göbeklitepe’nin İhtişamı” koleksiyonunu bu kez İstanbul'un tarihi semti Fatih'te bulunan Sultan Sarnıcı’nda dünyadan modacıların bir araya geldiği Euroasia Fashion Show’da moda severler ile buluşturdu
9 Eylül 2022, 08:48
 
Euroasia Fashion Show, Fatih'teki tarihi Sultan Sarnıcı'nda gerçekleştirildi
 
Son yıllarda tasarımlarıyla dikkat çeken başarılı moda tasarımcısı Perihan DemirdelenGöbeklitepe’nin İhtişamı” koleksiyonunu bu kez İstanbul'un tarihi semti Fatih'te bulunan Sultan Sarnıcı’nda dünyadan modacıların bir araya geldiği Euroasia Fashion Show’da modaseverler ile buluşturdu
 
Yerli - yabancı marka ve tasarımcıların yer aldığı etkinlikte '' etnik moda '' denince akla gelen isimlerden tasarımcı Perihan Demirdelen'de vardı.
Anadolu'nun değerlerini moda sektörüne taşıyan ve defilesi ayakta alkışlanan başarılı Moda tasarımcısı Perihan Demirdelen “Göbeklitepe'den esinlenmiş olduğum tasarımlarımla Sultan Sarnıcı'nın bu özel ortamında dünyasının efsane modellerinden Tuğba Özay gibi bir isim ile sunum yapmanın mutluluğu içindeyim ''dedi.
     image
'' Ağırlığı 10 kilo olan 3000 taş kullandım ''
Demirdelen kolleksiyonu podyumda taşıyan tüm model arkadaşlara teşekür ederim. Ayrıca backstage'de bu defile için emek veren arkadaşlarımıza da iyiki varsınız , hepinize çok teşekür ediyorum '' dedi.
                        image
                                                       
Euroasia Fashion Show’da  Didem Delen ,Fatih Çenet ,Aleyna Yılmaz gibi isimler bugün podyumdaydı. 
 
Seçilmiş marka ve tasarımcıların biraraya geldiği Euroasia Fashion Show'da, tasarımcı Perihan Demirdelen Şanlıurfa Göbeklitepe'den sonra İstanbul'daki beklenen defilesini şahane kolleksiyonu ile gerçekleştirdi. Defilede podyumlardan sahnelere geçiş yapan ve sadece özel defilelerde podyuma çıkan ünlü isim Tuğba Özay'da yer aldı.
                  image
Defile için çok güzel mistik bir ortam vardı
 
Tuğba Özay çok özel bir tasarımla podyuma çıktı sesi ve fiziği ile konuklardan alkış aldı.
Defileden sonra konuşan Tuğba Özay, Sevgili Perihan Demirdelen için buradaydım.  ”Tarihi bir atmosferde '' Göbeklitepe'nin İhtişamı '' adlı koleksiyon muhteşemdi.
 
'' Gerçekten çok güzel çok ihtişamlı bir kostümle podyumdaydım ''
Öncelikle bu muazzam kostümü hazırlayan değerli Modacı Perihan Demirdelen‘i yürekten alkışlıyorum, aylarca süren bir emek ile bu sanat eseri tasarımları yaratmış. Üzerimdeki kostüm 10 kilo ve 9 ayda hazırlanmış bir kostüm ve 3000 adet taş ''Wood Stone '' vardı. Taşıması da giymesi de harikuladeydi,kendimi yüzyıllar öncesinden çıkıp gelmiş kraliçeler gibi hissettim,emeği geçen herkesi kutlarım. Organizasyon da çok güzeldi Perihan hanım ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.
                  image
Genç model Aleyna Yılmaz defilede dikkatleri üzerine çeken modeller arasındaydı.
                     image   
Defilede tek erkek model olarak dikkat çeken Fatih Çenet fark yarattı.
 
Şeffaf Gazete
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR