Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYAKKABI TASARIM MODASINDA GERİ SAYIM
AYAKKABI TASARIM MODASINDA GERİ SAYIM
İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği düzenlenek ve kreatif direktörlüğünü Gamze Saraçoğlu’nun üstlendiği Ayakkabı Tasarım Yarışması’nda ödülleri, 20 Ekimde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
5 Ekim 2022, 20:30
 
İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve kreatif direktörlüğünü Gamze Saraçoğlu’nun üstlendiği Ayakkabı Tasarım Yarışması’nda ödüller, 20 Ekim akşamı Divan Kuruçeşme’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
 
İDMİB tarafından sektörün yaratıcı gücünün yükseltilmesi, yetenekli gençlerin ve özgün tasarımların teşvik edilerek yeni tasarımcıların sektöre kazandırılması amacıyla düzenlenen Ayakkabı Tasarım Yarışması’nda finale yaklaşıldı. 
image
 
Bu yıl rekor sayıda başvurunun yapıldığı Ayakkabı Tasarım Yarışması’nın finali, 20 Ekim akşamı Divan Kuruçeşme’de yıl boyunca sektörde ihracata büyük katkı sağlayan firmaların ödüllendirileceği “İhracatta Fark Yaratanlar” ödül töreniyle birlikte gerçekleştirilecek. 
 
image
 
DERECEYE GİRENLER YURTDIŞINDA EĞİTİM FIRSATI KAZANACAK
Dördüncü kez düzenlenen ve 300 kişinin başvurduğu Ayakkabı Tasarım Yarışması’nda; Kadın ve Erkek kategorilerinden toplam 10 aday finale kaldı. 
 
İki ayrı kategoride de birinciye 30.000 TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 10.000 TL ödülün verileceği ve kazananların Yurtdışı Eğitim imkanlarıyla destekleneceği Ayakkabı Tasarım Yarışması’nda; dijital tasarımların da desteklenmesi adına finale kalan adaylardan başvurusunu dijital çizimle yapıp dereceye giren iki kişi de 15.000 TL ödül kazanacak.
 
image
 
Genç tasarımcıların sektöre kazandırılması amacıyla düzenlenen yarışmanın jüri koltuğunda; tasarımcı ve kreatif direktör Gamze Saraçoğlu, İDMİB Yönetim Kurulu üyesi Emel Güven Bardız, deri ve deri mamulleri sektörünün ve cemiyet hayatının tanınan simalarından Ruken Mızraklı, Sedef Orman ve Burak Çelet yer alıyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR