Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PODOLSKİ TÜRK DÖNERİ İLE BÜYÜYOR
PODOLSKİ TÜRK DÖNERİ İLE BÜYÜYOR
Almanya'da döner zinciri kuran Lucas Podolski ile Metin Dağ, ülke dışında da yeni şubeler açmaya hazırlanıyor. MANGAL X LUKAS PODOLSKI" 21 şubesini açmaya hazırlanırken hedef tüm Avrupaya yayılmak.
3 Aralık 2023, 12:26
 
 
Galatasaray'ın ünlü eski futbolcusu Lukas Podolski'nin "MANGAL X LUKAS PODOLSKI" adlı döner zinciri markası büyümeye devam ediyor.
 
Her bulunduğu ortamda elinde çayı ile mesajlar veren adeta bizden biri gibi olan ünlü futbol insanı Podolski Türk ortağı Metin Dağ ile 2018 yılında başlatıkları gıda markasını büüyütmeye ve başarılı iş hayatına yeni şubeler devam ediyorlar.
 
image
 
"Mangal Döner" şubelerine bir yenisi daha ekleniyor.
İlk şubesini 2018'de açan ve şu ana kadar farklı yerlerde 20 şube açılışı gerçekleştiren dönerci zinciri yeni şubesini Köln Havalimanı'nda Terminal 1 binasında açacak.
 
Tadillat hazırlıkları devam eden mekan 200 metrekare büyüklüğünde olacak.Büyüme planlarını tüm Almanya'ya yayma planında olan ünlü futbolcu  Remscheid, Wuppertal ve Essen kentlerinde de şubeler açmayı planlıyor.
 
image
 
Her şubesinde demleme çay servisi yapılan döner restorantına Türkler özellikle ilgi gösterirken çocukluğu Almanya'da bir Türk mahallesinde geçen Alman Milli takımının efsanesi Podolski Almanya'da çok sevilen sima olarak adından bahsettiriyor.
 
image
 
Köln Havalimanı'ndan uçanlar çok yakında Türk usulü dönere kavuşacaklar. 
 
"MANGAL X LUKAS PODOLSKIZincir restoranlarında Türk usü döner ,Lahmacun,Baklava ve ince belli bardaktaki çay servisi ile fark yaratan hizmet sunuyor.
 
Polonya asıllı Alman futbolcu Lukas Podolski, Türk ortağı Metin Dağ ile Almanya çapında oluşturdukları "Mangal Döner" zinciriyle dünyaya açılmaya hazırlanıyor.
 
Daha önce iki sezon Galatasaray forması giyen ve çeşitli takımlardan sonra en son Antalyaspor formasıyla top koşturan Podolski, ailesinin yaşadığı şehir olan Köln havalimanındaki  "Mangal Döner"in 21. şubesini açtı.
 
Ünlü futbolcunun Türk arkadaşı ve ortağı Metin Dağ ile büyümeye devam ediyor.
Podolski yaptığı açıklamada,Türk dönerini Almanlara çok sevdirdiklerini, bu kalite ve lezzeti dünyanın farklı ülkeleriyle buluşturmaya hazırlandıklarını söyledi.
 
image
 
Metin Dağ ayrıca Almanya genelindeki en büyük market zincirlerine de paketli "Mangal Döner" verdiklerini, dönerin yanı sıra gıda sektöründeki ürün yelpazelerini de her geçen gün genişlettiklerini belirtti.
 
Dağ, "Şu anda döner ürünümüzü paketli olarak Alman market zincirlerine de veriyoruz. Ülke genelinde Rewe, Kaufland gibi tanınmış büyük market zincirlerinin yanı sıra yakında İngiltere, Avusturya, Belçika gibi ülkelere de ürünümüzü vereceğiz.
 
Sadece döner değil, cipsimiz de çıkıyor, içecek bölümlerinde varız, sos bölümlerinde varız. Kendi ayranımız var, kendi suyumuz var. Kendi markamızda, lahmacun, pizza gibi ürünlerimiz var. İsmimize layık kaliteli şekilde bir konseptte çalışıyoruz." dedi.
 
Gelecekte gerek şube sayılarını artırıp gerek ürün yelpazesini genişleterek dünyaya açılmayı hedeflediklerini vurgulayan Dağ, Podolski ile Galatasaray'da top koştururken tanıştıklarını, o dönemde ağabeyi Salih Dağ ile zaten restoran sektöründe olduklarını ve ünlü futbolcuyla ortak olarak ilk şubelerini Ocak 2018'de Köln'de açtıklarını ifade etti.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR