Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYBİKE ÇELİK ŞİDDET GÜNLERİNİ ANLATTI
AYBİKE ÇELİK ŞİDDET GÜNLERİNİ ANLATTI
Can Tunaboylu'nun eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp etmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Genç kadın kabus dolu geceyi, "Tırnaklarımı göğsüme bastırıp kırdı. Beni bir yerden alıp diğer yere fırlattı. Gözüme yumruk attı '' diyerek anlattı.
8 Mart 2024, 10:12

 

'Yüzyüzeyken Konuşuruz' adlı müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu'nun şiddet uyguladığı Aybike Çelik'in korkunç olaya dair verdiği ifade ortaya çıktı.

İşte genç kadının "Yumruklandım, yerlerde sürüklendim" diye anlattığı olayın şiddet içeren detayları.

Aybike Çelik adlı kadın kabus dolu geceyi, "Tırnaklarımı göğsüme bastırıp kırdı. Beni bir yerden alıp diğer yere fırlattı. Gözüme yumruk attı. Kolumu kırdı. Küfredip suratıma tükürdü" diye anlattı.Can Tunaboylu ise "O kadar çok şiddetli şekilde bana vuruyordu ki, kendine zarar vermiş olabilir" dedi.

Gitarist Can Tunaboylu'nun, eski sevgilisi Aybike Çelik'i darp etmesine ilişkin açılan ve 6.5 yıla kadar hapsinin istendiği davanın detaylarına  ulaşıldı.

image

Gözüme yumruk attı. Kolumu kırdı. Küfredip suratıma tükürdü.

Kabusun, geçen ağustosta Tunaboylu ile sözlü tartışma yaşamasıyla başladığını karakolda anlatan Çelik, "Tırnaklarımı göğsüme bastırıp nefessiz bıraktı. Şddetini arttırdı ve kolumu kırdı yumrukladı tükürdü ,beni bir yerden alıp diğer yere fırlattı.  Arkadaşım da geldi ve kırılan bileğimle gözüme buz tuttu" dedi.
 
'AĞLAYIP ÖZÜR DİLEDİ'

Olay yerine polisin geldiğini ancak erkek arkadaşının ağlayarak duygu sömürüsü yapması nedeniyle şikayetçi olmadığını belirten genç kadın, "Evden çıkmama izin vermedi.Ağlayıp özürler diledi. Gözüm mor olduğu için de evden çıkmaya utanıyordum ve şikayetçi olmaya gidemedim.

Doktora gitmek istediğimde 'kendiliğinden iyileşir' dedi. Sonra bir yolunu bulup kaçtım" diyerek olaydan 13 gün sonra şikayetçi olmaya gittiğini anlattı.
              image
 
'CAN TUNABOYLU'NUN PSİKOLOJİSİ BOZUK'
Aybike Çelik, olaydan 2 ay öncesinde de erkek arkadaşının tırnağını kırdığını ve hastaneye götürmesiyle tırnağının çekildiğini söylerken, nisan ayında da şiddete maruz kaldığını aktardı.
Ünlü gitaristin psikolojik sorunları olduğunu ve kendine zarar veren bir kişiliği bulunduğunu aktaran Çelik, "Kendi ellerinde sigara bile söndürdü'' iddilarını tekrarlayarak çok daha fazlasını yaşadığını belirtti. "Sokak ortası beni yere yatırıp kafamı yardı. Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığıma dair birkaç örnek. Beni aldattığı ve dövdüğüne dair yazışmalar da var" dedi.
 
''Şiddetten kaçmak için ayrı eve çıkmak isteyince kendisi ile aynı evde kalmam için beni telkin etti .Bir kere de gözümü morarttı. Konsere giderken kendisi bana makyaj yaptı" dedi.
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR