Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EBRU GÜNDEŞ'TEN DUBAİ'DE SESSİZ EVLİLİK
EBRU GÜNDEŞ'TEN DUBAİ'DE SESSİZ EVLİLİK
Bir süredir beraber oldukları konuşulan Ebru Gündeş ile Murat Osman Özdemir'in Bayramdan sonra evleneceği iddia ediliyordu. Son gelen bilgilere göre sanatçı Ebru Gündeş'in Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz gün Dubai'de evlendiği iddia edildi.
26 Şubat 2024, 14:09
 
Reza Zarrab'tan ayrıldıktan sonra uzun zamandır magazinden uzak bir yaşam sürdürmeye gayret eden Ebru Gündeş'in adı, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. İddialara göre Gündeş, geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi. 
 
Gündeş ile Özdemir'in nikahını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan'ın kıydığı nikah şahitlerinin de Ebru Gündeş'in Faruk Özbek, Murat Osman Özdemir'in ki, Okan Küfeci oldu.
 
Ses sanatçısı Onur Akay, "Balayında Körfez Turu yapacaklar" dedi.
Onur Akay'ın youtube'deki bomba iddialarda magazin gündemini derinden sarsan Akay Ebru Gündeş hakkındaki bomba evlilik iddiasını ortaya attı. 
 
Akay, daha önce üç evlilik yapan 49 yaşındaki Ebru Gündeş ile 37 yaşındaki Murat Özdemir’in gizlice nikah masasına oturduğu söyledi.2023'ün son aylarında tanıştığı Murat Osman Özdemir'in evlenme teklifini kabul eden Ebru Gündeş 4. kez evlenmiş oldu.
 
EŞİNDEN EBRU GÜNDEŞ İÇİN BOŞANDI İDDİASI
Takvim Gazetesi'ndeki 4 Nisan 2022 tarihli bir habere göre 'arkadaşları aracılığıyla' bir gazeteciye ulaşan Selin Kabaklı (Özdemir) açıklamalarda bulunmuş ve o dönemki eşi Murat Özdemir'in Ebru Gündeş için kendisine boşanma davası açtığını ve anlaşmalı boşanmak için baskı yaptığını söylemişti. Haberde Kabaklı'dan yuvasını kurtarmak istediği şeklinde bahsedilirken Kabaklı'nın Özdemir tarafından kendisine boşanma kağıtlarının çoktan imzalatıldığını belirttiği de aktarılmıştı.
image
 
ERİŞİM ENGELİ ALDIRTTI
Çıkan bu haberlerden bir gün sonra 5 Nisan 2022 tarihli bir başka habere göre ise Murat Özdemir kendisiyle Ebru Gündeş'in aşk yaşadığı haberlerine ilişkin erişim engeli kararı talep etmiş ve Gündeş’le aralarında herhangi bir bağ olmadığını ileri sürmüştü. Mahkeme, iş adamının Ebru Gündeş’le olan aşkını konu alan haberlerin kaldırılmasına karar vermişti. Bu dönemde Gündeş'in Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili Gündeş'ten herhangi bir açıklamada bulunulmamıştı.
 
MEDYA 'BOŞANDIKTAN SONRA' DİYOR
Ayrıca, Mahkemenin verdiği erişim kararına rağmen Takvim Gazetesi'nde yer alan söz konusu habere erişim engeli getirilmemiş ve haber yayında kalmaya devam etmişti. Ancak o tarihten itibaren medyada çıkan haberlerde Özdemir ile Gündeş ilişkisinin Özdemir çiftinin boşanmasından yaklaşık 1 yıl sonra başladığının yazıldığı görülmüştü.
 
NİKAH MASASI İDDİASI
Evliliğinin bitmesi sonrası ilişkileri ivme kazanan Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in aralarında 19 yaş fark olduğu ve ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı kaydedilmişti. İlk eşinden iki, ikinci eşinden bir çocuğu olan Murat Özdemir’in, bir kız annesi Ebru Gündeş ile evlenmeye karar verdiği de aktarılmış ve çiftin yakında nikâh masasına oturmaya hazırlandığı öne sürülmüştü.
 
NE İŞ YAPTIĞI ÖĞRENİLEMEDİ
Medyada Murat Osman Özdemir'in sık sık bir iş adamı olduğu kaydedilse de, genç adamın ne işle uğraştığına dair net bir bilgiye yer verilmezken bu konudaki internet aramalarının da sonuçsuz kaldı. Ayrıca Özdemir'in 35 yaşında olduğu iddia edilirken üzerine Türkiye'de de bir şirket olmadığı öne sürülüyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR