Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEKSENLER DİZİSİNİN ACI KAYBI
SEKSENLER DİZİSİNİN ACI KAYBI
Televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden biri olan Efe Deprem, dün akşam saatlerinde motosikletiyle seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
6 Mart 2024, 14:20
 
Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Efe Deprem (42), dün akşam İstanbul'da trafik kazası geçirdi. Deprem, kaza sonrası yaşamını yitirdi.
 
Oyuncu Efe Deprem motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kaza, D-100 Karayolu Çağlayan metrobüs durağı yakınında Mecidiyeköy istikametinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre, Efe Deprem kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Deprem kazada ağır yaralandı. Efe Deprem kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Efe Deprem, Seksenler dizisinde "Zafer" karakterini canlandırıyordu. 
 
Seksenler dizisinin yıldızı Efe Deprem trafik kazasında öldü
Seksenler dizisinde canlandırdığı 'Zafer' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Deprem, Mecidiyeköy yönünde ilerlerken Çağlayan metrobüs durağına yaklaşık 300 metre kala bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından müdahale edilen ünlü oyuncuya rağmen, yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.image
 
Deprem'in menajerlik ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Sevgili oyuncumuzu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenaze bilgileri netleştiğinde duyuru yapılacak" denildi.
 
Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Kariyerine TRT'de yayınlanan 'Sürgün Hayatlar' dizisiyle başlayan Deprem, tiyatro alanında da önemli çalışmalara imza atmıştır. Kenter Tiyatrosu ve Ardiye Tiyatrosu gibi önemli sahnelerde performans sergileyen sanatçı, tiyatro dünyasında da kendine sağlam bir yer edinmiştir.
 
Efe Deprem'in tiyatro çalışmalarının yanı sıra televizyon dizilerinde de başarılı performanslar sergilediği bilinmektedir. Seksenler, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik ve Aşk Oyunu gibi yapımlarda rol alarak izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.image
 
İBRAHİM BÜYÜKAK'TAN MESAJ
Efe Deprem'in ölüm haberin ardından daha önce 'Mutluyuz' filminde birlikte rol aldığı arkadaşı İbrahim Büyükak üzüntüsünü dile getirdi. Büyükak setten bir kareyi paylaşarak; 'hâlâ inanamıyor insan, daha 3-5 ay evvel birlikte şahane bir set geçirmiştik. Hayat gerçekten çok boş...' notunu düştü.
 
Özcan Deniz ise Deprem'in ölüm haberinden sonra yaptığı paylaşımda "Ah be canım Efecim ciğerimizi yaktın. Mekanın cennet olsun iyi yürekli çocuk" notunu yazdı.
 
Sanat dünyasına bıraktığı izlerle anılan Ünlü oyuncu Efe Deprem, sevenleri tarafından büyük bir özlemle anılacak.
12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Efe Deprem, genç yaşlardan itibaren tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Kenter Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimlerine başlayan Efe Deprem, ardından çeşitli yabancı filmlere dublaj yapmaktadır. Baş rollerinde Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in yer aldığı Badem Şekeri adlı filmde Orhan rolünde oynayan Efe Deprem, daha sonra Evim Sensin, Veda, Bir Gece, Sevimli Tehlike gibi çeşitli filmlerde de rol almıştır. Başarılı oyuncu ayrıca Sürgün Hayatlar, Pulsar, Eve Dönüş, Seksenler gibi farklı dizilerde de görev yapmıştır. Efe Deprem oyuncu Burcu Altın ile 2019 yılında evlenmiştir. Bir kız çocuğu vardır

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR