Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜZELLİK YARIŞMASINDA İLK SUUD KADINI
GÜZELLİK YARIŞMASINDA İLK SUUD KADINI
At ve deve güzellik yarışmalarıyla konuşulan Suudi Arabistan, ilk kez kadın güzellik yarışmasına katıldı.. Miss Asia 2024'e Suudi Arabistan'dan Rumi Al-Qahtani isimli genç kız aday oldu.
20 Şubat 2024, 14:45
 
Katı şeriat kuralları ile yönetilen Suudi Arabistan ilk kez bir güzellik yarışmasına katılım gösterdi.
Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında ülkesi adına yarıştı. Suudi Arabistan böylelikle ilk kez bir güzellik yarışmasına katılım göstermiş oldu.
 
     image
 
Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında bu sene ilk kez Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani ülkesini temsil etti.
Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında ülkesi adına tarihi bir adım atarak Tüm dünyada haber oldu ve dikkatleri üzerine çekti.Güzel Model Krallığın böyle bir yarışmaya ilk kez izin verdiğini,ülkesinin yarışmaya ilk katılımı olduğunu söyledi.
          image
 
Suudi Arabistan'ın tarihinde ilk kez bir güzellik yarışmasına katıldığını söyleyen Al-Qahtani, bir sosyal medya gönderisinde, "Malezya'da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum" diye yazdı.
 
Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani, Malezya'da düzenlenen "Miss Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında ülkesi adına tarihi bir adım attı.
Suudi Arabistan'da kadın haklarınan hala dünyanın çok gerisinde olmasına rağmen genç velihatın izni ile, ilk kez bir suud kadını güzellik yarışmasına katıldı.
 
Bu katılım ülkedeki sosyal ve kültürel değişim isteğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Al-Qahtani'nin cesur adımı, kadınların katılımını teşvik etme ve kozmetik endüstrisinde daha fazla görünürlük kazanma hedefiyle atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor.image
 
Yarışma boyunca Suudi model Al-Qahtani, 870 bin takipçili Instagram hesabında kombinlerini ve yarışma deneyimini paylaştı.
Malezya'da düzenlenen "Miss & Mrs Global Asya" güzellik yarışmasında Al-Qahtani, 870 bin takipçili Sosyal medya hesabı üzerinden kombinlerini ve yarışma deneyimini paylaşarak dikkat çekti. 
 
Zarif elbiselerden spor giyime ve geleneksel Suudi giysilerine kadar geniş bir yelpazede farklı görünümler sergileyen Al-Qahtani, katılımcıların ve izleyicilerin beğenisini kazandı.
   image
 
"MRS. GLOBAL ASYA 2024" UNVANI KAZANILDI
Yarışmaya 12 ülkeden toplamda yirmi beş yarışmacının katıldığı belirtilirken, Filipinler'den Dyan Shane Mag Abo, "Mrs. Global Asya 2024" unvanını kazandı. Geçen senenin kazananı Bornealı model Kimi Tomas, tacı Mag Abo'ya takdim ederken, Singapurlu Jesseca Long ise Miss Global Asian 2024 tacını giydi.
 
Tacını Jesseca Long'a Filipinler'den Miss Global Asian 2023 Gliyam Cundangan verdi.
 
Bu yılki yarışmaya aralarında Avustralya, Borneo, Hindistan, Endonezya, Japonya, Tayland, Filipinler, Singapur, Suudi Arabistan, Vietnam, Bangladeş, Myanmar ve Malezya'nın da bulunduğu 12 ülke ve bölgeden yirmi beş yarışmacı katıldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR