Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEMET EVGAR HABER SPİKERİ OLDU
DEMET EVGAR HABER SPİKERİ OLDU
Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Türkiye İyi Niyet Elçisi oyuncu Demet Evgar, “Ben Kadınım ve Eşitliğe Yatırım” kampanyasını Show TV ekranlarından başlattı.Show Ana Haber’de Demet Evgar’ı karşılarında gören izleyiciler ise şaşkınlık yaşadı.
9 Mart 2024, 13:32
 
Ünlü oyuncu Demet Evgar, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi sıfatıyla 8 Mart’a özel Show Ana Haber spikerliğini devraldı.
Son olarak ‘Bahar’ dizisinde rol alan Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bu kez haber sunucusu olarak izleyicinin karşısına çıktı.Eksik kelimelerden oluşan bir haber metnini okuyan Evgar, kadınların yok sayıldığı bir dünyanın bu haber gibi eksik ve anlaşılmaz olacağını belirtti.image
 
Evgar, BM’nin “Eşitliğe yatırım” kampanyası kapsamında şunları söyledi:
"Okuduğum haberden hiçbir şey anlamadınız değil mi? Çünkü bazı kelimeleri eksilterek okudum. İşte hayatın içinde kadını görmediğimiz, yok saydığımız, eksilttiğimiz her alan bu okuduğum haber kadar anlaşılmaz ve eksik oluyor. Kadının eşit hak ve fırsatlara sahip olduğu, eşit koşullarda yer aldığı her alan ise büyüyor, yeşeriyor ve serpiliyor. Kadının varlığı bu kadar önemliyken biz her sabah bir kadın cinayeti haberine uyanıyoruz. Daha güzel sabahlara uyanmak elbette mümkün. Kadınların hayatın her yerinde ve her zaman var olduğunu hatta öyle kenarda köşede değil yaşamın tam ortasında başrolde olduğunu kabul edersek eğer."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR