Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AYRILIK AŞAMASINDA ÖZ DAYISINA DAVA AÇTI
AYRILIK AŞAMASINDA ÖZ DAYISINA DAVA AÇTI
İş insanı Doğukan Dudaroğlu, ağustosta Monaco’da 1 milyon euroluk düğünle evlendiği Miller Holding’in veliahtı Alara Mildon’a boşanma davası açmıştı.Dudaroğlu şimdi de öz dayısı Latif Küçük’e, “Boşanma davamı kullanarak aileme saldırıyor” diyerek dava açtı ve korunma istedi.
30 Ocak 2024, 16:40
 
Doğukan Dudaroğlu,dayısı Latif Küçük hakkında koruma talebinde bulundu
İş insanı Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un boşanma sürecinde yeni gelişme...  Dudaroğlu, öz dayısı Latif Küçük hakkında koruma talebinde bulundu
 
Monoca’da geçen ağustosta evlenen iş insanı Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un boşanma sürecinde sular durulmuyor. Bu kez de Doğukan Dudaroğlu, öz dayısı Latif Küçük hakkında itibarını sarstığı, hakkında gerçek dışı iddialarda bulunduğu gerekçesi ile dava açtı, koruma talebinde bulundu
     image
 
İş insanı Doğukan Dudaroğlu, ağustosta Monaco’da 1 milyon euroluk düğünle evlendiği Miller Holding’in veliahtı Alara Mildon’a boşanma davası açmıştı.
 
Dudaroğlu şimdi de öz dayısı Latif Küçük’e, “Boşanma davamı kullanarak aileme saldırıyor” diyerek dava açtı ve korunma istedi.
 
İş insanı Doğukan Dudaroğlu ile Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon’un kızı Alara Mildon, ağustos 2023 tarihinde evlendi. İddiaya göre çiftin evliliği Alara Mildon’un ağır kusurlu tutum ve davranışları nedeniyle sarsılınca, Doğukan Dudaroğlu, boşanma davası açtı
                  image
Bugün Akşam'ın verdiği habere göre, gizlilik ve basın yasağının olduğu boşanma davası devam ederken Doğukan Dudaroğlu, kendisi ve ailesi hakkında gerçek dışı iddia ve ithamlarda bulunarak karalama kampanyası başlattığı gerekçesiyle öz dayısı Latif Küçük hakkında korunma talebinde bulundu.
 
Latif Küçük’ün sosyal medya üzerinden Doğukan Dudaroğlu ve ailesi hakkında küçük düşürücü ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunun anlatıldığı dilekçede, “Tanınmış ve itibar sahibi olan müvekkil ve ailesi hakkında karalama politikası güden Latif Küçük, özellikle müvekkilin basın yasağı bulunan boşanma davasını da kullanarak saldırılarda bulunmaktadır. Latif Küçük’ün bu eylemleri nedeniyle müvekkil ve ailesi psikolojik ve ekonomik açıdan zarar görmektedir. Latif Küçük’ün tamamen kötü niyetli olan bu davranışları yüzünden kendisi ve ailesinin itibarı zedelenen müvekkil, şiddet mağdurudur. Bu nedenle Latif Küçük’ün müvekkil ve ailesine yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasını ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi için önleyici tedbir kararı verilmesini talep ediyoruz” denildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR