Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONUK KOLTUĞU

KONUK KOLTUĞU
TBMM'DE CHP'Lİ MEMURUN ODA İŞGALİ
9 Şubat 2024, 20:20
 
ŞÜKRAN KÜTÜKÇÜ'NÜN "İŞGAL ETTİĞİ" ODA POLİS EŞLİĞİNDE BOŞALTILDI
 
Daha önce defalarca yazmıştım. Kurultay sürecinde Özgür Özel’i destekleyen Şükran Kütükçü, “Grup Protokol Müdürü” unvanıyla CHP grubuna ayrılan TBMM idare amiri odasına yerleşti. 
 
İdare amiri seçilen CHP milletvekili Uğur Bayraktutan odanın boşaltılmasını istemişti. Şükran Kütükçü bu isteği reddederek odayı boşaltmadı. 
Bunun üzerine TBMM Genel Sekreterliği Çarşamba akşamı Meclis İdare Amirliğine ait odaya gidip odaya Uğur Bayraktutan'ın isminin yazılı olduğu tabelayı asıp kilidi değiştirerek tutanak altına aldı.
 
Dün sabah ise gerginlik had safhaya yükseldi. Kod adı: zıp zıp isimli bir Milletvekili hem asılan tabelayı indirip hem de kilidi kırarak odayı işgale devam ederek "Ben buradayken kimse Şükran Hanım'ı bu odadan çıkartamaz cevabını verdi.
       image
 
Bunun üzerine dün öğleden sonra konu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a aktarılıyor ve Kurtulmuş  devreye girerek gerekirse polis eşliğinde odayı boşalma talimatını veriyor ve bugün TBMM Genel Sekreterliği, İdare Amirliği odasını polis eşliğinde Bayraktutan’ın danışmanlarına teslim etti. 
 
Genel Sekreterlik, Meclis kadrosunda başdanışman olarak görev yapan Şükran Kütükçü hakkında disiplin soruşturması başlattı.
Daha önce Meclis odacılarına kendi işlerini yaptıran , hakkı olmadığı halde araç tahsisi ve iki sekreter tahsis edilen hatta iddialara göre benzin ve bilumum harcamaları için mevcut vekillerden harcırah toplanıp bir havuz oluşturup bunun kullanımınında Özgür Özel tarafından Kütükçü'ye verildiği iddiaları mevcuttu.
 
Ne diyelim Şükran Hanım "Mazlumun ahı, indirir şahı"
Aldığım duyumlara göre Şükran Hanım şimdi de Parti Genel Müdürü Levent Bey'in odasına gözünü dikmiş, Milletvekillerimizi uyarıyorum aman odanıza sahip çıkın her an odanız işgal edilebilir.
 
Tolgahan Erdoğan

YAZARA AİT DİĞER YAZILAR

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR