Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTALYA MUHİTTİN BÖCEK İLE DEVAM DEDİ
ANTALYA MUHİTTİN BÖCEK İLE DEVAM DEDİ
Antalya'da Muhittin Böcek, üst üste ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak tarihi bir başarı elde etti. Seçim zaferini kutlamak için binlerce Antalyalıyla buluşan Başkan Böcek, halkın sevgisiyle karşılandı.
1 Nisan 2024, 19:48
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Antalya Büyükşehir Adayı Muhittin Böcek, Antalya'da tarihte bir ilk yaşattı. Üst üste ikinci kez Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak, Antalya siyasetinde önemli bir adım attı. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce Antalyalı, CHP Antalya İl Başkanlığı önünde coşkuyla toplandı ve Başkan Böcek'i büyük bir sevinçle karşıladı.image
 
Başkan Böcek, seçim zaferinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Hizmet Binası önünde toplanan binlerce Antalyalıyla buluştu ve 'Bizi seven bize oy veren herkese teşekkür ederim. Hepinizin başkanıyım' dedi.
 
Büyükşehir Belediyesi'nde Antalyalılarla Buluştu
Başkan Muhittin Böcek, zaferini kutlamak ve teşekkür etmek için Antalya Büyükşehir Belediyesi Eski Hizmet Binası önünde toplanan binlerce Antalyalıyla buluştu. Halkın sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Böcek, belediye binası önünde halka hitap ederek, destekleri için teşekkür etti ve Antalya'nın 19 ilçesi ve 913 mahallesinde kendisine destek olan hemşehrilerine minnettarlığını dile getirdi.image
 
Konyaaltı Belediyesi başkanlığı döneminde 4 dönem üst üste kazandığını Büyükşehir Belediye Başkanı olan Muhittin Böcek, '4 dönem üst üste Konyaaltı’nda belediye başkanlığı yaparak rekor kırmıştım. Üst üste ikinci defa Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıran sizler oldunuz. Bizi seven bize oy verenleri mahcup etmeden çalmadan çırpmadan, halkıma hesap vererek geldim bugünlere. Hepinizin başkanıyım. Herkesin başkanı olmaktan bir an bile ayrılmayacağım. 14 ilçe belediyeyi aldık. Rekor kırmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
image
Ne söylediysek tek tek hayata geçireceğiz
Başkan Böcek, 'Birileri balkonlarda konuşmalar yapıyordu. Antalya’mızda hiçbir bahaneye sığınmadan dimdik ayaktayız. Bundan sonra da sosyal yardımlarımızı en yüksekten vermeye bütün vatandaşlarımızın derdiyle dertlenmeye belediyecilik anlayışımız ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 5 yıl personelin maaşını ödeyemez, sosyal yardımları düşürürdediler. İlklere adım attık. Seçim meydanlarımızda ne söylediysek tek tek hayata geçireceğiz. Hani bilirsiniz siyasi partileri ayar etmeye çalışan ağa babalar vardı. Ağa babaları olarak Gazipaşa’dan Kaş’a kadar afişler yaptılar. Yeri geldi afişlerimizi yırttılar ama sandıktan yırtamadılar' diye konuştu.
 
Altın Portakal Film Festivali Sözü
Başkan Böcek, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, 'Altın Portakal Film Festivalini siyasete alet ettiler. ‘60’ncı Altın Portakal Festivali’ni birlikte yapacağız. Bana oy veren vermeyen herkesin başkanı olmaya devam edeceğim. Bu seçimi Antalya kazandı. Siz kazandınız. Tüm Antalyalı vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
     image
Diğer Belediye Başkanlarıyla Buluştu
Başkan Böcek, seçim zaferinin ardından Muratpaşa Belediye Başkanlığı’na seçilen Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı seçilen Cem Kotan ve Aksu Belediye Başkanlığını kazanan İsa Yıldırım ile birlikte vatandaşları selamladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR