Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KÜFÜRBAZ BABAOĞLAN İÇİN İHRAÇ SİNYALİ
KÜFÜRBAZ BABAOĞLAN İÇİN İHRAÇ SİNYALİ
Hacıabdullah beldesinden 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun'un jandarma komutanına yönelik kullandığı küfürlü ifadeleri gündem olmuş parti içinden de sert eleştiriler gelmişti.
25 Şubat 2024, 09:42
 
AKParti tarafından Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden belediye başkanı adayı gösterilen AKP'li Babaoğlan Altun, jandarma komutanına küfür ettikten sonra gündem olmuştu..
 
Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde AKP'den belediye başkan adayı gösterilen Babaoğlan Altun'un, jandarma komutanına küfür etmesinin ardından partiden kesin ihracı için sürecin başlatıldığı açıklandı.
     image
 
 Küfür edip  “Hak etti” ifadesini kullandı.
Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden belediye başkanı adayı gösterilen AKP'li Babaoğlan Altun, belde sakinlerini bir mekana toplayıp konuşma yaptı.  Altun'un propaganda konuşması bir sosyal medya uygulamasından canlı olarak yayınlandı.
Elinde mikrofon olan ve ayağa kalkan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına " O. Ç. " dediği duyulan konuşması bir sosyal medya uygulamasından canlı olarak yayınlandı.Toplantıya katıların bu ifadeye tepki göstermesi üzerine Altun, “Hak etti” ifadesini kullanmıştı.
 
AK PARTİDEN İHRAÇ EDİLİYOR
Babaoğlan Altun'un ettiği küfürün ardından AKP Niğde İl Başkanlığı, disiplin soruşturması başlattı.
İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız Babaoğlan Altun’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır" denildi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR