Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUSTAFA DESTİCİ TABURCU OLDU
MUSTAFA DESTİCİ TABURCU OLDU
Tokat'ta seçim çalışmaları sırasında geçirdiği kaza sonucu yaralanan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavi sürecinin ardından hastaneden taburcu oldu.
5 Mart 2024, 14:46
 
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat'ta seçim çalışmaları sırasında geçirdiği trafik kazasının ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
 
Dün sabah Sivas'taki toplantılarından sonra Tokat Reşadiye'deki programları için yola çıkan Destici, kaza sonrasında Reşadiye Devlet Hastanesine kaldırılmış ve buradaki tedavinin ardından Tokat'taki bir hastaneye sevk edilmişti.
 
Mustafa Destici, kaza sonrasında yaptığı açıklamada, "Niksar'ı geçtikten sonra yağış da vardı, bizden önce aynı yol üzerinde beş kaza daha olmuş. Arabamız bir anda sağa doğru kontrolden çıktı. Biraz sağa sola savrulduktan sonra şoförümüz sağa doğru kırınca kanala düştü. Ondan sonra istinat duvarına çarparak durabildi." şeklinde olayı anlatmıştı.
 
Destici, kaza sonrasında başta Vali Numan Hatipoğlu olmak üzere il müdürü, başhekim, hastane ekibi ve doktorlara teşekkür ederek, "Allah bir daha ne bize ne de bir başka arkadaşımıza böyle bir kaza yaşatsın." ifadelerini kullanmıştı.
 
Tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Mustafa Destici, hastaneden ayrılarak Ankara'ya geçtiği bilgisi geldi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR