Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KIZKARDEŞİNDEN SERVETİNİ AÇIKLA ÇAĞRISI
KIZKARDEŞİNDEN SERVETİNİ AÇIKLA ÇAĞRISI
Bergama'nın AKP'li Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil'den şok bir iddia geldi. Koştu'nun malvarlığının aile geliri olarak açıklanmayacağını iddia eden Özyeşil, "Başkan Koştu malvarlığını açıklasın" çağrısında bulundu.
22 Ocak 2024, 18:29
 
Daha önce arsa satışları, stat esnafının kış ortasında iş yerlerinden çıkarılması, Sayıştay raporları ve belediye çalışanlarına yaptığı mobbing yaptığı iddiasına ilişkin haberlerle de gündeme gelen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, şimdi de malvarlığı tartışılıyor. Başkan Koştu'nun kız kardeşi sosyal medyada ağabeyinin malvarlığına dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
 
GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR
Hale Koştu Özyeşil paylaşımı şöyle:
"Başkan Koştu malvarlığını açıklasın! Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun öz kardeşiyim. Sosyal medyada daha önceki paylaşımlarımız ve kamuoyundaki konuşulanlardan tarafımıza gelen sorular üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum.
 
5 yıl önce abim kirada otururken Belediye Başkanı olduğu dönemde Bergama, İstanbul ve Almanya'da aldığı villaları ve yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil.
 
Kardeşi olarak bu malvarlığını açıklayacak ailemizin ek geliri yoktur.
Hakan Koştu belediye başkanı olmadan önceki ailemizin mütevazi yaşam standardı da bellidir. Hakan Koştu'nun malvarlığındaki artışın ailemizin ek gelirinden kaynaklandığı bahanesinin gerçek olmadığını açıklamak isterim. Belediyede yapılan usulsüz ihalelerin detayı incelendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır."image
 
Bergama'nın AKP'li Belediye Başkanı Hakan Koştu, kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil'in kendisinin malvarlığıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
 
Başkan Koştu, “Kişisel olarak yasa gereği tüm hesaplarım ve mal varlığım denetime tabidir. Belgesiz, mesnetsiz ve hiçbir dayanağı olmayan bu paylaşımlar kara propaganda olarak yürütülmektedir. Yalan ve iftira üzerine senaryo kurmaya çalışan bu gruplar kardeşim üzerinden sinsi ve zehirli planlar yapmaktadırlar. Şayet söyledikleri iftira, yalan, sinsi ve kirli bir propagandadan ibaret değilse, ispatla yükümlüdürler" dedi. 
 
Bergama Belediye Başkanı Koştu'nun malvarlığı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil'e abisinden yanıt geldi. Özyeşil'in yaptığı paylaşımlara yanıt veren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, iddiaların asılsız olduğunu kaydetti.
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR