Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM'DA MİLLİ EMLAK FALİYETE GEÇTİ
BODRUM'DA MİLLİ EMLAK FALİYETE GEÇTİ
Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, ilçede çok sayıda ve değerli kamu arazisi bulunduğunu ve bunların daha sıkı denetleneceğini söyledi
20 Temmuz 2012, 14:01
 
Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, ilçede çok sayıda ve değerli kamu arazisi bulunduğunu söyledi.

Bu arazilerin yönetimi, denetlenmesi ve kullandırılmasıyla ilgili işlemlerin şimdiye kadar Mal Müdürlüğü bünyesindeki şeflik tarafından yürütüldüğünü hatırlatan Kaymakam Gödekmerdan, şöyle konuştu:

"Ama hükümetimizin aldığı son karara göre büyük ve önemli ilçelerde müstakil olarak Milli Emlak Müdürlüğü kuruldu. Bu ilçelerin başında da Bodrum geliyor. Bununla ilgili müdür ve müdür yardımcıları ile personelin atamaları yapılmıştır. Milli Emlak Müdürlüğü ilçe, insanlarımız ve ulusumuz için hayırlı olsun."

Bodrum'da Milli Emlak Müdürlüğü kurulmasını çok önemli bir adım olarak değerlendiren Gödekmerdan, müdürlüğün kurulmasında emeği geçen Muğla Valiliği ve Muğla Defterdarı Mustafa Kılıçaslan'a teşekkür etti.

Gödekmerdan, Bodrum'da Sağlık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi'nin de kurulduğunu belirterek, en büyük beklentilerinin başında ilçeye Turizm Müdürlüğü kurulmasının geldiğini kaydetti.

Muğla Defterdarı Mustafa Kılıçaslan

Muğla Defterdarı Mustafa Kılıçaslan ise Bodrum'un Muğla ve Türkiye için çok özel bir yer olduğunu, yeni kurulan milli emlak Müdürlüğü ile şikayetlerin el birliği içinde çözüleceğini vurguladı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nün, mülk yönetimi süreci kapsamında, kamu arazilerinin kiralanmasından satışına kadar, varsa haksız işgallerin önlenmesinden, araziyi koruma ve kullanma denilen 2 dengeyi sağlamaya kadar olan görevleri yapacağını anlatan Kılıçaslan, "Bu konuda uzmanlaşmış arkadaşlarımızla çalışacağız. Burada Hazine'nin özel mülkiyeti var. Devletin tasarrufu altındaki dağ taş, hepsinin bu müdürlüğün içinde kayıtları tutuluyor" diye konuştu. Bodrum milli emlak Müdür Vekili görevini Kamuran Bülbül'ün yürüteceği bildirildi.

ŞEFFAF GAZETE.COM


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR