Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERIDIAN'DA HAYAT BAŞLIYOR
MERIDIAN'DA HAYAT BAŞLIYOR
2010 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında dünyanın en iyi mimari projesi seçilen Varyap Meridian’da B Blok dairelerinin anahtar teslimi 30 Haziran itibariyle başladı,
19 Temmuz 2012, 19:38

 

2010 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında dünyanın en iyi mimari projesi seçilen Varyap Meridian’da B Blok dairelerinin anahtar teslimi 30 Haziran itibariyle başladı,

C Blok’un anahtar teslimleri ise 31 Temmuz’dan itibaren yapılacak.

 Macro Center, Nezih Kitabevi, Robert’s Coffee ve Bayram Bal Güzellik Salonu’nun yanı sıra eczane, kuru temizleme gibi mağazaların da hizmete girmesiyle daha da hareketlenen Varyap Meridian’daki tüm dairelerin 2012 sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.

Emlak Konut GYO A.Ş. ve Varyap ortaklığıyla hayata geçirilen, İstanbul Finans Merkezi’ne ev sahipliği yapacak Ataşehir’de yer alan ve 2010 yılında Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında “Dünyanın En İyi Mimari Projesi” ödülünün sahibi olan Varyap Meridian’da ayrıcalıklı bir yaşam başladı.  1. Etap anahtar teslimlerine 2012 başında başlanan benzersiz projenin 2. Etabını oluşturan B Blok dairelerinin anahtar teslimi 30 Haziran’da başladı, C Blok anahtar teslimi ise 31 Temmuz’dan itibaren yapılacak.

Hayatı merkeze alan tasarım anlayışı ile yeni yaşam kültürü sunan Varyap Meridian’da, konforlu bir hayat için tüm gereksinimler karşılanıyor. Macro Center, Nezih Kitabevi, Robert’s Coffee ve Bayram Bal Güzellik Salonu ile eczane, kuru temizleme mağazalarının da hizmete girdiği Varyap Meridian’da yaşam hız kazanıyor.

Sakinlerine bir evden daha fazlasını sunmak hedefiyle hayata geçen ve dünya çapında inşaat standartlarını yeniden şekillendiren Varyap Meridian’da, stüdyodan 4+1’e kadar farklı tiplerde daireler yer alıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanı, bisiklet park alanı, kafeterya, fitness salonu, sauna ve buhar odası, seyir terası gibi birçok özelliği bir araya getiriyor. Seçkin bir ortamda ayrıcalıklı bir yaşam kültürü sunan proje, doğal kaynakların korunmasına yönelik peyzaj tasarımıyla da benzersiz bir örnek oluşturuyor. LEED sertifikasyon programına dahil ilk konut projesi olan Varyap Meridian’da, sürdürülebilir peyzaj tasarımı, yağmur suyu ve gri suyun tekrar kullanımı sayesinde yüzde 50 oranında su tasarrufu sağlanıyor.

Varyap Meridian’daki tüm dairelerin anahtar tesliminin 2012 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

ŞEFFAF GAZETE.COM


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR