Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
1+1 PATLAMA YAPTI
1+1 PATLAMA YAPTI
Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşaatına devam ettiği 5000 konutluk Evora Projesi'nde 1+1 talebi tahmin edilenin çok üzerine çıkınca, proje bozulup tekrar yapıldı.
7 Temmuz 2012, 20:01

 

Teknik Yapı'nın Tuzla'da inşaatına devam ettiği 5000 konutluk Evora Projesi'nde 1+1 talebi tahmin edilenin çok üzerine çıkınca, proje bozulup tekrar yapıldı.

 

 Teknik Yapı'nın Türkiye'de 1+1 konutun fikir babası olduğunu belirterek, '70'li yıllardı, 1+1 daire tipindeki home office'leri ilk biz yaptık. Ve bu dairelerin ileride trend olacağını öngördük. Şimdi bu öngörümüzün doğru olduğunu görüyorum' dedi. Evora'da 1+1 talebini karşılayabilmek için, projeyi bozup, tekrar yaptıklarını anlatan Durbakayım, '396 adet yeni daireyi 102 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sındık' dedi.  Satışa sunulan 1+1 ve 2+1 dairelerde yüzde 1 ve yüzde 25 peşinat seçenaklerine ek olarak olmak üzere isteğe bağlı peşinat alternatifi de sunduklarını vurgulayan Durbakayım, 120 aya kadar değişik vade seçenekleri de olduğunu ifade etti.

image
NİŞANTAŞI'NDAN TUZLA'YA
Tuzla'nın hem şehre yakın hem de deniz ve ormanın birleşiliyle bir sayfiye yeri gibi görüldüğünü belirten Durbakayım, 'hayatını daha sakin geçirmek isteyen insanlar şehrin göbeğinden Tuzla'ya geliyor. Nişantaşı'nda oturan 20 aile Evora'dan ev aldı' dedi.

Fabrika yerine rezidans
BU yıl başlayacakları bir diğer proje hakkında da bilgi veren Durbakayım, 'Mahmutbey gişelerinin oradaki Bahariye Halı Fabrikası'nın yerine, 50 dönümlük arazi üzerine rezidans ve ticaret merkezi yapacağız. Bu fabrikayı da 25 yıl önce biz yapmıştık' dedi.

ŞEFFAF GAZETE / EMLAK


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR