Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
IŞİD YİNE KAN DONDURDU
IŞİD YİNE KAN DONDURDU
TURİYE ve Irak'ta faaliyet gösteren IŞİD terör örgütünün bugün internetteki video paylaşım sitelerine yüklediği görüntülerde, IŞİD tarafından daha önce esir alınan, Esad askeri oldukları iddia edilen aralarında pilot ve subayların da bulunduğu en az 15 kişilik bir grup rehinenin kafasının kesilerek infaz edildiği görülüyor.
17 Kasım 2014, 10:24
 
 
Yayınlanan videoda örgüt üyeleri Lacivert renkli elbise giyen bir grup rehineyi sürüklüyor, daha sonra tahtadan yapılmış bir kutu içerisinden birer bıçak alıyor, ardından gruba toplu bir şekilde diz çöktürüyor ve eş zamanlı olarak kafalarını kesmeye başlıyor. Subayların kafasını kesen IŞİD mensuplarının askeri kıyafet giymesi ve sadece birinin maske takması dikkat çekti.
 
image
 
OBAMA'YA UYARI
 
‘Cihatçı John’ militanlarla birlikte onlarca Suriye askerinin başını kestikten sonra, önünde duran kesik başın, yardım görevlisi Kassig’e ait olduğunu öne sürüyor. 2007’de Amerikan ordusunda görevli olan Kassig’in Irak’ta Müslümanlara karşı savaştığını söyleyen militan, daha sonra ABD Başkanı Barack Obama’ya seslenerek, “4 yıl önce Irak’tan çekildiğini iddia ettin. Ama çekilmedin. Bizler burada, Suriye topraklarında ilk Amerikan askerini gömüyoruz, ordunun buraya gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuşuyor.
 
HOLLYWOOD YAPIMI GİBİ
 
Özel ses ve görüntü efektlerinin kullanıldığı videoda, Suriyeli askerleri infaz alanına getiren militanlar, önce bir kutudan sırayla infazda kullanacakları bıçakları alıyor. Ardından Cihatçı John’la birlikte askerlerin boğazını kesiyorlar.
 
‘İNFAZCI YARALANDI’
 
İngiltere Başbakanı David Cameron’un canlı yakalanmasını istediği ‘Cihatçı John’un, Musul’da vurulan IŞİD konvoyunda bulunduğu düşünülüyor. John’un, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi gibi saldırıdan yaralı kurtulduğu söyleniyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR