Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ERSEN MARTİN YAŞAMA VEDA ETTİ
ERSEN MARTİN YAŞAMA VEDA ETTİ
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti. Futbolculuk kariyerinde aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan 44 yaşındaki Ersen Martin'in genç yaştaki ölümü spor camiasını üzdü.
19 Mart 2024, 21:03
 
Beşiktaş ve Trabzonspor formaları altında gösterdiği performansla Türk futbolunda bir döneme damga vuran eski milli futbolcu Ersen Martin 44 yaşında yaşama veda etti.
 
Aort Damarı yırtılması sonucu yaşam mücadelesi veren eski milli oyuncu uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele ediyordu. Martin son olarak 10 Mart'ta entübe edilmişti,eski futbolcu, tedavi gördüğü hastanede gözlerini hayata yumdu.image
 
Futbolu bıraktıktan sonra TV ve gazetelerde spor  yorumculuğu kariyerine başlayan Ersen Martin'in 2022 yılında geçirdiği kalp krizi sonrasında zor günler geçirdi.
 
Eski milli futbolcu aort damarının yırtılması ile birlikte yaşam mücadelesine başladı.  Uzun zamandır sağlık problemleriyle mücadele eden ve 10 Mart'ta da entübe edilmişti. Ersen Martin, 19 Mart 2024 tarihinde ise hayatını kaybetti.
Futbolculuk kariyerinde aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan 44 yaşındaki Ersen Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giymişti.image
 
Ersen Martin'in futbol kariyeri
23 Mayıs 1979'da Almanya'da dünyaya gelen Ersen Martin, futbola Nürnberg altyapısında başladı. U19 takımında oynadıktan sonra A takıma yüksleen Ersen, 1999 yazında Beşiktaş'a transfer olan Martin 2000/2001 sezonunu Siirt Jetpa'da kiralık geçirdi.
 
2001/2002 sezonunda Göztepe'ye transfer olan Ersen Martin, 2002 yazında Denizlispor'a gitti. Burada 3 sezon oynayan Ersen Martin, 2005-2006 sezonunu Ankaraspor'da geçirdi.image
 
2006 yazında Trabzonspor'a imza atan milli futbolcu, 2007/2008 sezonunda Recreativo Huelva'ya 1.1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. İspanya'da iki sezon geçiren Ersen Martin, Sivasspor formasıyla ülkemize geri döndü.
 
Daha sonra Manisaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'nde oynayan Ersen, 2013 yılında Eyüpspor forması giyerken kariyerini noktaladı.
Ersen Martin, kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maça çıkıp 101 gol attı, 27 de asist yaptı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR