Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERT HAKAN ÖNCE DZEKO'YA SONRA HAKEME ÇATTI
MERT HAKAN ÖNCE DZEKO'YA SONRA HAKEME ÇATTI
Fenerbahçe'nin, Pendikspor'u sahasında ağırladığı maçın ilk yarısına Mert Hakan Yandaş damga vurdu. Önce Edin Dzeko ile tartışan Mert Hakan Yandaş daha sonra da hakem Kadir Sağlam'a, ''Hocam dikkatli ol, buradan çıkamazsın'' dedi.
10 Mart 2024, 21:35
 
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u Kadıköy'de  4-1 yenerken genelde futbolu ile değil kartlar ve saha kenarında gerginlikleri ile konuşulan takım kaptanı Mert Hakan Yandaş futbol sahasına yakışmayacak çirkince bir tehdit ile gündem oldu.
 
Karşılaşmanın ilk yarısına, sarı-lacivertlilerin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş ile karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam arasında geçen bir diyalog damga vurdu.
 
Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Pendikspor karşısında soyunma odasına 1-0 geride girerken, maçın hakemi Kadir Sağlam'a tribünler ve oyuncular büyük tepki gösterdi.image
 
DZEKO CENTİLMENLİK MERT HAKAN ÇİRKEFLİK YAPTI
 
Pendikspor'da futbolcular, 45+3. dakikada sakatlık olduğu gerekçesiyle topu taca attı. Tacı kullanan Fenerbahçe, ilk önce topu geri vermedi. Taraftarın alkışladığı durum sonrası Edin Dzeko, kendisine gelen topu yeniden Pendiksporlu futbolculara verdi.
 
Edin Dzeko'nun topu Pendikspor'a geri vermesine sert tepki gösteren Mert Hakan Yandaş, Boşnak futbolcuya doğru bağırdı ve el hareketi yaptı iki kaptan kısa bir tartışma yaptı. Edin Dzeko'nun da karşılık vermesiyle ortam bir anda gerildi. Fenerbahçe'nin iki kaptanı arasında saha ortasında yaşanan sert tartışma sonrası oyun kaldığı yerden devam etti.image
 
HIZINI ALAMADI HAKEME KOŞTU
Sarı-lacivertli takıma ilk yarıda 4 sarı kart gösteren Sağlam, Fenerbahçe'nin ilk yarıyı 0-1 yenik kapamasıyla  tribünlerden küfürlü tezahüratların atılmasına neden olurken, Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'tan maçın hakemine doğru koştu. 
 
"DİKKATLİ OL! VALLAHİ BURADAN ÇIKAMAZSIN"
Maçın ilk yarısını bitiren Kadir Sağlam, yanına gelen Mert Hakan Yandaş'a itiraz  etmeyip  soyunma odasına gitmesi için uyarılarda bulundu. Bu sırada Yandaş, hakeme "Bak dikkatli ol. Dikkatli ol vallahi buradan çıkamazsın" sözleriyle tehditler savurdu.
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR