Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BENFİCA'NIN ŞOK ORKUN KÖKÇÜ KARARI
BENFİCA'NIN ŞOK ORKUN KÖKÇÜ KARARI
Benfica'nın formasını giyen Orkun Kökçü, verdiği röportajda kendisini takımda özel hissetmediğini söylerken hayal kırıklığına uğradığının altını çizdi. Bu röportajın ardından Portekiz ekibi, Milli futbolcuyu kadro dışında bıraktı.
18 Mart 2024, 20:38
 
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın orta sahasındaki önemli isimlerden biri olan Orkun Kökçü, verdiği röportajda Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle kadro dışı kaldı. 
 
Orkun Kökçü, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine verdiği röportajda Benfica'da hayal kırıklığı yaşadığını söylemişti.image
 
Teknik direktör Roger Schmidt'in kendisini doğru kullanmadığını savunan Orkun Kökçü, şu ifadeleri kullanmıştı:
 
"Geçen yaz transfer döneminde pek çok teklif aldım. Benfica'yı seçerken beklediğim şey bu değildi. Bunun kariyerimde her alanda gelişebilmek için atacağım en iyi adım olduğunu düşünüyordum. Ama buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna Roger Schmidt de dahil... Ben çok fazla talepte bulunan biri değilim. Ama Roger Schmidt'in bana verdiği rol nedeniyle memnun değilim. Beni savunmaya yakın oynatıyor. Benden çok fazla şey yapmamı bekliyor. Ancak benden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, bu kadar defansif yük vermemeniz gerekiyor. Ben öne doğru attığım paslarla tanınan biriyim. İstatistikler de bunu gösteriyor. Benfica için daha fazlasını verebilecekken, hayal kırıklığı yaşıyorum."
 
25 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ
Orkun Kökçü'nün bu sözleri Portekiz basınında geniş yankı uyandırmış, konu hakkında fikri sorulan Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü ile bir konuşma yapacağını söylemişti. Roger Schmidt, yaşananların ardından Benfica'nın Casa Pia ile oynayacağı maçın kadrosuna milli futbolcuyu dahil etmedi. 
 
Sezon başında Feyenoord'dan Benfica'ya 25 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Orkun Kökçü, Portekiz ekibiyle çıktığı 34 resmi maçta 3 gol atarken, 10 da asiste imza attı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR