Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR YUNUS AKGÜN'Ü İSTİYOR
TRABZONSPOR YUNUS AKGÜN'Ü İSTİYOR
Galatasaray'da huzursuz olduğu belirtilen ve henüz sözleşme görüşmelerinin tamamlanmadığı Yunus Akgün için Trabzonspor devreye girdi.
4 Aralık 2022, 13:08
 
 
Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da mükemmel bir sezon geçiren Yunus Akgün, Galatasaray'a döndü ancak burada hayal kırıklığı yaşadı. Son haftalarda yedeğe düşen ve performansı tartışılmaya başlanan Yunus için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.
 
İLK CİDDİ TEKLİF TRABZON'DAN
Takımın en az para kazanan ismi olan Yunus, burada huzursuz. Son haftalarda kulübeye çekilen 22 yasındaki oyuncu, devre arasında Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Yunus için ilk ciddi teklif Trabzonspor'dan geldi.
 
Geçtiğimiz günlerde Yunus Akgün'un menajeri ile bordo-mavili kulübun yetkili isimleri İstanbul'da bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantıda Yunus'un şartlarının konuşulduğu iddia edildi.
 
Genç oyuncunun menajerinin aynı zamanda Abdülkadir Ömür, Abdülkadir Parmak, Ahmetcan Kaplan, Burak Yılmaz, Rıdvan Yılmaz'ın yetkilisi olması, bu söylentilerin daha da güçlenmesine neden oldu. Bu sezon Galatasaray'da toplam 11 maça çıkan Yunus Akgün 1 asist yaptı.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR