Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE EUROLİG LİDERLİĞİNİ SEVDİ
FENERBAHÇE EUROLİG LİDERLİĞİNİ SEVDİ
Turkish Airlines EuroLeague'in 8. haftasında Panathinaikos'u ağırlayan Fenerbahçe Beko, parkeden 30 sayı farkla galip ayrılarak 8’de 7 yaptı ve liderliğini devam ettirdi.
19 Kasım 2022, 18:20
 
Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan ve UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu’nu lider bitiren Fenerbahçe, basketbolda da zirvenin sahibi olmaya devam etti.
Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde lider olan Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague’in 8. haftasında ağırladığı Panathinaikos’u 30 sayı farkla yenerek zirvedeki yerini korudu. Yunan ekibini 107-77 mağlup eden Sarı-Lacivertli ekip, Eurolig’de 8’de 7 yaparak şampiyon adaylarından biri olduğunu gösterdi. Fenerbahçe Beko, bu sezon tek yenilgisine (81-80) Barcelona karşısında uğramıştı.image
 
İLK PERİYOTTA PANATHINAIKOS ÜSTÜNLÜĞÜ VARDI
EuroLeague lideri Fenerbahçe Beko, özellikle ikinci çeyrekteki performansıyla Panathinaikos’u farklı yenmeyi başardı. İlk periyodu Panathinaikos 25-22 önde tamamlarken; ikinci periyortta temsilcimiz oyuna ağırlığını koymaya başladı. İkinci periyodun başında Fenerbahçe Beko’nun Edwards ve Melih Mahmutoğlu’nun üçlükleriyle bir anda 5 sayılık fark yakalaması üzerine konuk ekip ilk iki dakika sonunda molaya gitti: 30-25. Sarı-lacivertli ekip, Melih Mahmutoğlu’nun üçlüğü, diğer oyuncuların pota altı sayılarıyla devre bitimine 5 dakika kala, 11 sayıyla maçtaki en büyük farkı yakaladı: 41-30. Rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen, Wilbekin’in etkili oyunuyla 15 sayılık üstünlük kuran Fenerbahçe, devreyi 55-40 önde bitirdi.image
 
FARK 34 SAYIYA KADAR ÇIKTI
Üçüncü periyotta oyun üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Beko, özellikle Wilbekin’in üçlükleri ve diğer oyuncuların pota altı katkılarıyla son periyoda 78-55 üstün girdi. Son periyotta da Fenerbahçe Beko üstünlüğünü elden bırakmadı. Edwards ve Şehmus Hazer’in etkili oyunuyla üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe Beko, periyot boyunca, 25, 27, 30 ve 32 sayı farkları yakaladı. Maç bitimine 1 dakika kala 34 sayı ile maçtaki en yüksek farkı yakalayan (105-71) ev sahibi ekip, rahat bir oyun sergilediği maçı 107-77 kazanarak 8’de 7 yaptı ve liderliğini devam ettirdi. Panathinaikos ise 6. kez kaybetti.
 
MAÇIN EN SKORER OYUNCULARI BACON VE WILBEKIN
Fenerbahçe Beko’da Wilbekin 19, Hayes-Davis 16, Edwards 14, Motley ise 10 sayıyla galibiyette başrolü oynadı. Sarı-lacivertlilerde Melih Mahmutoğlu ve Calathes 9’ar sayıyla galibiyete katkı verdi. Panathinaikos’ta ise Bacon 20, Papagiannis 12, Wolters 11 ve Williams da 10 sayıyla maçı tamamladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR