Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSPANYA'DA ENES ÜNAL FIRTINASI
İSPANYA'DA ENES ÜNAL FIRTINASI
İspanya La Liga'nın 5. haftasında Getafe, Real Sociedad'ı konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan ev sahibi Getafe, ligde bu sezonki ilk galibiyetini aldı.İlk yarının son anlarında Enes Ünal sahneye çıktı. Milli futbolcu, harika bir frikik golüyle Getafe'yi Real Sociedad karşısında 1-0 öne geçirdi.daha sonra alda at assisti yaparak takımını galibiyete taşıdı.
12 Eylül 2022, 16:02
 
 
Getafe, ilk yarınının son uzatma dakikalarında (Dk. 45+5) mili futbolcumuz Enes Ünal'ın serbest vuruştan attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı. Ceza sahasının dışında sol kanattan kullanılan serbest vuruşta topa çok iyi vuran Enes Ünal, bu sezonki ikinci golünü atmış oldu. İkinci yarıya da Carles Alena'nın golüyle (Dk. 48) başlayan ev sahibi takım farkı ikiye çıkardı.image
 
Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Quique Sanchez Flores, Getafe'nin bu sezon ilk galibiyetini almasında önemli pay sahibi olan Enes Ünal hakkında, "Gol bizim için çok önemliydi. İyi bir ilk yarı geçiriyorduk, Real zar zor bize karşı atak yaratıyordu. Gol bize çok önemli bir enerji verdi. Enes Ünal'ın gol atması için iyi bir fırsattı. Enes her zaman olduğu gibi çalışkan, gayretli, kaliteli bir futbolcu." sözlerini dile getirdi.
 
İspanyol basını onu konuştu
 
Enes Ünal'ın Real Sociedad karşısında 1 gol ve 1 asistlik performansı İspanyol basınında da yer buldu. Milli golcü için övgü dolu ifadeler kullanılırken, Getafe'nin bu sezon kaydettiği 4 golün 2'sinin Enes Ünal'dan geldiğinin altı çizildi.
 
İlk galibiyetin mimarı
 
Geçtiğimiz sezon performansıyla adından sık sık söz ettiren Milli futbolcu Enes Ünal, gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Getafe'nin Real Sociedad ile oynadığı maçın 45+5. dakikasında sahneye çıkan Enes Ünal serbest vuruştan kaydettiği muhteşem gol ile takımının devreye 1-0 önde girmesini sağlamış ve 48. dakikada ise takımının golünde asist yapmayı başarmıştı. 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR