Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PSG RİCA ETTİ GALATASARAY SİLDİ
PSG RİCA ETTİ GALATASARAY SİLDİ
Galatasaray, Mauro Icardi için Paris Saint Germain ile yapılan anlaşmanın detaylarının yer aldığı paylaşımını Twitter'dan sildi.
9 Eylül 2022, 17:54
 
 
Kadrosuna birçok dünya yıldızını katan Galatasaray, perşembe gecesi Paris Saint Germain’den Mauro Icardi’nin transferini resmen duyurdu. Ancak sarı kırmızılılar, Arjantinli oyuncunun transferine ilişkin detayların yer aldığı tweet’i sonradan sildi.
 
29 yaşındaki futbolcuyu 1 yıllığına kiralayan Galatasaray, yıldız forvetin yıllık maaşının sadece yüzde 10’unu karşılayacak. Paris Saint Germain ise, kadroda düşünmediği Icardi’nin maaşının yüzde 90’lık bölümünü ödemeyi kabul etti.
             image
Galatasaray’dan yapılan açıklamaya göre, yıllık 6 milyon 750 bin euro alan Icardi’nin 750 bin euro’su sarı kırmızılı kulüp tarafından, 6 milyon euro’su ise PSG tarafından ödenecek.
 
‘PSG RİCA ETTİ PAYLAŞIM SİLİNDİ’
Ancak bir süre sonra Twitter’dan yapılan bu paylaşımın silinmesi dikkatlerden kaçmadı. Galatasaray’ın KAP’a yaptığı açıklama dururken, Twitter’daki duyuru kaldırıldı. İddialara göre; PSG yönetimi, Icardi’nin kiralık gitmesine rağmen maaşının 6 milyon euro’sunu ödemeyi kabul ettiği için taraftarlardan gelebilecek tepkilerden çekindi ve Galatasaray’dan bu paylaşımı silmesini istedi.
 
2020 yılında Inter’den 50 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Arjantinli golcü, PSG formasıyla çıktığı 92 maçta 38 gol attı. En golcü dönemini Inter’de yaşayan Icardi, İtalyan deviyle oynadığı 219 maçta 124 gollük performans sergiledi ve Serie A’da son 10 yılın en golcü oyuncuları arasında yer aldı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR