Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ GALATASARAY'IN TAKİBİNDE
BEŞİKTAŞ GALATASARAY'IN TAKİBİNDE
Beşiktaş Göztepe maçı 1-0 sona erdi. Beşiktaş'ın üç puanı ikinci yarının hemen başında Burak Yılmaz'ın golü ile kazandığı maçta Göztepe puan kaybı ile düşme potasından kurtulamadı
16 Mart 2019, 20:41
 
 
Beşiktaş Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe’yi ağırladı. Şampiyonluk şansı azalmasına rağmen zirve takibini sürdüren Beşiktaş Göztepe’yi 1-0 yenmeyi başardı.
 
Beşiktaş’ta sakatlanan Adriano’nun yerine Necip oyunda. 46’da Necip’in yerine Lens oyuna girdi. İkinci yarının hemen başında Burak Yılmaz’la Beşiktaş 1-0 öne geçti. Maçta başka gol gelmeyince karşılaşma ev sahibi ekip BJK’nin Göztepe’nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
 
BEŞİKTAŞ’TA SAVUNMA 3 KEZ DEĞİŞTİ
 
Beşiktaş’ta Adriano’nun sakatlanmasıyla birlikte Göztepe karşısında 12. dakikada oyuna dahil olan Necip Uysal, ilk yarının bitmesiyle birlikte yerini Jeremain Lens’e bıraktı. Necip’in oyuna girmesiyle birlikte Vida’yla birlikte oynayan Medel, sol beke geçerken, Necip ise Vida’nın yanında stoper olarak görev aldı. Ancak 30’uncu dakikadan sonra Necip topu her ayağına aldığında Beşiktaş tribünleri, tecrübeli futbolcuyu ıslıklayarak tepki gösterdi. İlk yarının bitmesiyle birlikte Teknik Direktör Şenol Güneş, Hollandalı futbolcu Jeremain Lens’i oyuna alırken, Necip’i ise kenara çekti.
 
image
 
Lens’in oyuna girmesiyle birlikte sistemini yeniden değiştiren Beşiktaş’ta Dorukhan savunmanın göbeğine geçen isim oldu. Lens sol kanada dahil olurken, bu bölgede forma giyen Adem Ljajic ise Atiba’yla birlikte orta sahaya geçti. Yaşanan oyuncu değişiklikleri sonrasında Beşiktaş’ta özellikle savunmada büyük rotasyon yaşandı. Maça Vida-Medel ikilisiyle başlayan siyah-beyazlılar daha sonra Vida-Necip ve ardından da Vida-Dorukhan-Medel üçlüsüyle mücadele etti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR