Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ 90+6 DA BİR PUANI KURTARDI
BEŞİKTAŞ 90+6 DA BİR PUANI KURTARDI
Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Yüsek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Fırtına zorlu deplasmandan 2-1'lik galibiyete çok yakında ama oyuna sonradan giren Mustafa Pektemek 90+6'da attığı golle buna izin vermedi.
16 Aralık 2018, 21:58
 
Süper Lig 16. haftasında Beşiktaş Trabzonspor maçı nefesleri kesti.  Seyir zevki üst düzey olan karşılaşmada galip çıkan Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş karşısında da yenilmedi.
 
Maçın başlama vuruşundan itibaren heyecanın hiç eksilmediği maçta her iki takım da atak futboluyla göz doldurdu. Maçta gol perdesi ise açıldı, ilk yarının son dakikalarında 45+1’de sağ kanattan Sosa’nın ortaladığı topa Medel müdahale edemedi. Penaltı noktası üzerinde topu kontrol eden Rodallega, kaleci Karius’tan sıyrılarak boş ağlara yuvarladı ve durumu 1-0’a getirdi. İlk yarıyı golle kapatan Trabzonspor ikinci yarıyı da golle açmayı başardı. 47. dakikada Beşiktaş’ın kendi yarı alanının ortalarından kullandığı taç atışı sonrası baskıyla topu kapan Onazi’nin içeri girerken pasını çıkardığı Nwakaeme, ceza alanı ön çizgisinden mükemmel bir plaseyle topu köşeden ağlara yolladı 2-0’lık üstünlüğe ulaştı.
 
image
 
Golden sonra ataklarını sıklaştıran Beşiktaş aradığı golü 57. dakikada buldu. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası Caner’in yeniden içeri doldurduğu topa ön direkte Dorukhan hamle yaptı. İlk pozisyonda topu çizgiden çıkaran Onazi’ye çarpan top bu kez ağlara gitti: 1-2
 
67. dakikada Beşiktaş’ın yoğun baskısı sonrası Güven’in kaptığı topun ardından Gökhan, nefis bir pasla Dorukhan’ı buldu. Dorukhan’ın ceza alanı sağ çaprazından sert şutunda top ağlara gitti durumu 2-2 oldu ancak Dorukhan’ın golü öncesi ilk pasta Lens’in ofsaytta olduğu tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı. Durum yeniden 2-1 oldu. Maç bitti gözüyle bakılırken 90+5’te sahneye Mustafa Pektemek çıktı ve golü ile maçın sonucunu 2-2 olarak belirledi. Maçın geri kalanında başka gol gelmeyince Vodefone Park’ta oynanan maçta Trabzonspor Beşiktaş’ı 2-2 berabere kaldı.
 
TARAFTARLARDAN DESTEK
 
Siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının ligdeki önemli maçında tribünleri tamamen doldurdu.
 
Bu sezon zaman zaman kötü performanstan dolayı oyunculara tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan takıma destek verdi.
 
Taraftarlar, oyuncuları tribüne çağırarak alkışlarken, seremoniden sonra da aynı desteği gösterdi.
 
Bu arada 21 Yaş Altı Ligi'nde Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlı ekip, 2-1 kazandı.
 
Beşiktaş'ın Galatasaray ile yaptığı derbi maçın ardından çıkan kavgada uğradığı saldırıcı sonucu vefat eden siyah-beyazlı taraftar Mehmet Tutulkan'ın babası Metin Tutulkan, eşi Arife Tutulkan ve kızı Azra da kulübün misafiri olarak Trabzonspor karşılaşmasını izledi.
 
Siyah-beyazlı takımın sözleşmesinin feshi için görüşmeler yaptığı Pepe'nin yanı sıra bir süredir forma giymeyen Ryan Babel de karşılaşmayı tribünden takip etti.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR