Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZON'DAN GALİBİYET GÜNÜ
TRABZON'DAN GALİBİYET GÜNÜ
Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi.
10 Eylül 2017, 19:22
 
 
Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor evinde Ümit Özat'la yollarını ayıran ve teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getiren Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi. 
 
Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Gençlerbirliği, Ahmet İlhan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.
 
İkinci yarıda oldukça istekli bir görüntü sergileyen bordo-mavililer, 53. dakikada Olcay Şahan'ın attığı golle skoru eşitledi: 1-1. Bu golden sonra baskısını artıran Trabzonspor, 82'de oyuna dahil olan Rodallega'nın 2 dakika sonra bulduğu golle 2-1 öne geçti. 88. dakikada Burak Yılmaz'ın yerine oyuna giren Onazi, 1 dakika sonra durumu 3-1'e getiren golü kaydetti ve maçın sonucunu ilan etti. Öte yandan oyuna yine ikinci yarıda dahil olan 18 yaşındaki Abdulkadir Ömür, Olcay Şahan'ın attığı golde asisti yapan isim oldu.
 
Ligde ilk 3 haftada 4 puan toplayan Karadeniz ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından yeni bir sayfa açtı ve puanını 7'ye yükseltti. Lige kötü bir başlangıç yapan Gençlerbirliği ise 1 puanda kaldı.
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni transfer Jose Sosa'ya Gençlerbirliği karşısında ilk 11'de görev verdi.
 
image
 
MAÇTAN NOTLAR
 
Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor'da, yeni transfer Jose Sosa, ilk 11'de yer alarak ilk kez bordo-mavili takımın formasını giydi.
 
Teknik direktör Ersun Yanal, Trabzon'a gelerek dün resmi sözleşme imzalayan yeni transferlerden Jose Sosa'yı sahaya sürdü. Yeni transferlerden Slovak futbolcu Tomas Hubocan'ı yedek kulübesinde oturtan deneyimli teknik adam, Volkan Şen'i ise maç kadrosuna almadı.
 
En son Beşiktaş formasıyla 2015-2016 sezonun 34. haftasındaki Konyaspor'a karşı mücadele eden Jose Sosa, 480 gün sonra Süper Lig'de görev yaptı. Trabzonspor taraftarları, maç öncesi Arjantinli oyuncuyu tribünlere çağırıp alkışlayarak sevgi gösterilerinde bulundu. Ligin 2. haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan ve tedavisi tamamlanan Burak Yılmaz da Gençlerbirliği maçının 11'inde yer bulan bir başka oyuncu oldu.
 
DURİCA'NIN YERİNE MUSTAFA AKBAŞ
Teknik direktör Ersun Yanal, sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Jan Durica'nın yokluğunda yeni transfer Hubocan'a görev vermezken Mustafa Akbaş'ı oynattı. En son bordo-mavili takım forması altında geçen sezon ligin 25. haftasındaki Galatasaray maçında oynayan Mustafa Akbaş, 176 gün sonra sahaya çıktı.
 
TRABZONSPOR: 3 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1
 
STAT: Medical Park
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, İsmail Şencan
 
TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok (Dk. 46 Abdülkadir Ömür), Mustafa Akbaş, Mas, Okay Yokuşlu, Kucka, Olcay Şahan (Dk. 82 Rodallega), Sosa, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz (Dk. 87 Onazi)
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Luccas Claro, Palitevich, Uğur Çifçi, Issah, Khalili, Ahmet İlhan Özek, Milinkovic (Dk. 55 Guidileye), Manu (Dk. 55 Paraiba), Skuletic (Dk. 70 Muric)
 
GOLLER: Dk. 6 Ahmet İlhan Özek (Gençlerbirliği), Dk. 53 Olcay Şahan, Dk. 84 Rodallega, Dk. 90 Onazi (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Dk. 12 Kucka, Dk. 26 Uğur Demirok, Dk. 80 Okay Yokuşlu, Dk. 87 Mustafa Akbaş (Trabzonspor), Dk. 20 Manu, Dk. 21 Luccas Claro, Dk. 71 Paraiba, Dk. 73 Ahmet Oğuz, Dk. 75 Ahmet İlhan Özek, Dk. 82 Hopf, Dk. 85 Khalili (Gençlerbirliği)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR