Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZONSPOR'DA DİSİPLİN AYRILIĞI
TRABZONSPOR'DA DİSİPLİN AYRILIĞI
Karadeniz ekibi, 28 yaşındaki oyuncu ile olan sözleşmenin tek taraflı olarak feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
5 Eylül 2017, 16:58
 
Trabzonspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Aykut Demir'in Başkan Muharrem Usta'nın 'Gel görüşelim' çağrılarına yanıt vermediği ,noter aracılığı ile ihtar çekilerek  tecrübeli oyuncu Aykut Demir ile yollarını ayırdı.
 
Karadeniz ekibi, 28 yaşındaki oyuncu ile olan sözleşmenin tek taraflı olarak feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.
İşte Trabzonspor'un, Aykut Demir'in sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili yaptığı açıklama;
"YÖNETMELİĞE AYKIRI DAVRANDI"
 
"Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Aykut Demir arasındaki sözleşme, futbolcunun, Kulüp İçi Disiplin Yönetmeliğimize aykırı davranışları sebebiyle, Yönetim Kurulumuz tarafından 05.09.2017 tarihi itibariyle haklı nedenlerle tek taraflı olarak feshedilmiştir."belirtildi.
 
Trabzonspor yönetiminin takımdan ayrı olarak çalışma programı hazırlattığı 28 yaşındaki savunma oyuncusunun antrenman programına da uymadığı kaydedildi.
 
PARA CEZASI GÜNDEMDE
 
Aykut Demir'de yüzde 13 yağlanma oranı tespit edildiği, antrenman programlarına da uymadığı gerekçesiyle yönetimin noter kanalıyla deneyimli savunma oyuncusuna ihtar çektiği ve para cezasının da gündemde olduğu ifade edildi.
 
Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 300 bin Euro garanti ücret alan Aykut Demir'in, bordo mavili kulüp ile 30 Haziran 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR