Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAKSİ ÇARPTI ARAÇ ÜSTÜNE DÜŞTÜ
TAKSİ ÇARPTI ARAÇ ÜSTÜNE DÜŞTÜ
Kadıköy'de kırmızı ışıkta bekleyen taksiye, bir motosikletli arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan motosiklet sürücüsü, taksinin üzerine düşerek yaralandı.
29 Ağustos 2022, 08:39
 
 
Kadıköy'de Göztepe Mahallesi'nde bir motosiklet sürücüsü taksiye arkadan çarptı.
 
Kadıköy'de kaza yapan motosikletli taksinin üzerine düştü 
 
Çarpmanın etkisiyle takla atan motosiklet sürücüsü, taksinin üzerine düşerek, yaralandı. Sağlık ekipleri yaralı motosiklet sürücüsünü araç üzerinden kaldırarak ambulansa taşıdı.
 
Hastaneye kaldırılan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, taksi şoförü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 
Öte yandan motosiklet sürücüsünün takla atarak araç üzerine düşüp öyle kaması şans olarak değerlendirildi. Kazazedeni araç üzerindeki görüntüsü çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.
 
image
 
 'BİLİNCİ AÇIKTI, AMBULANSI ARADIK'
Kaza sonrası yardıma giden Necati Halil, "Motosikletli arkadan taksiye çarpıp, takla atarak üzerine düşmüş. Mesafesini korumamış olabilir çünkü, taksi şoförü kırmızı ışıkta duruyordu. 
 
Taksinin üzerine düştüğü gibi kaldı. Bilinci açıktı. Polisi ve ambulansı aradık. Biz de hareket ettirmedik. Ambulans yaralıyı taksinin üzerinden aldı" diye konuştu.
 
Görgü tanığı Kemal Ocak ise "Taksi kırmızı ışıkta durdu. Motor da biraz süratli geldi. Arkadan çarptı, takla atıp, üzerine düştü. Motorcunun kaskı vardı, durumu da iyiydi, hastaneye kaldırdılar" dedi. 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR