Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMRANİYE'DE KAN DONDURAN CİNNET
ÜMRANİYE'DE KAN DONDURAN CİNNET
İstanbul Ümraniye’de tavukçuluk yapan 57 yaşındaki Suat Güney imam nikahlı eşi Yasemin Ünlü (49) ve kızları Mine Güney (30) ile Zeliha Güney (31)’i silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.
23 Şubat 2024, 20:43
 
 İlk belirlemelere göre Suat Güney’in evlenmek isteyen kızı Zeliha Güney’in evliliğine rıza göstermediği ve bu sebeple aralarında tartışma yaşanmış olabileceği öne sürüldü. Şüpheli şahsın olaydan sonra lüks bir cip ile siteden çıkış yaptığı tespit edildi.
 
Ümraniye Merkez Mahahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle yaşandı. Kardeşi ile birlikte ortak tavukçuluk yapan Suat Güney'in lüks sitede 3 dairesi bulunuyordu. Birinde kendisi imam nikahlı eşi ve kızları Mine Güney yaşıyordu. Diğer daire de ise kızı Zeliha Güney yaşıyordu 3. Dairesinde ise annesi yaşıyordu. Olay sabahı annesinin yanında yardım olarak çalışan kadın kızı Zeliha Güney'in dairesine gitti açan olmayınca hemen güvenliğe haber verdi.
 
"BU OLAYI BABAM YAPTI"
Güvenlik ile birlikte içeri girdiklerinde Zeliha Güney'in cansız bedeni ile karşılaştılar. Bu sırada yardımcı kadını arayan şüpheli şahsın oğlu "Bu olayı babam yaptı, hemen diğer dairelere de bakın" dedi. Şüphelinin kendi yaşadığı eve geçildiğinde de orada kızı Mine Güney ile imam nikahlı eşi Yasemin Ünlü'nün cansız bedeni ile karşılaşıldı.
 
İLK ADRESTE 7 İKİNCİ DE 6 KOVAN BULUNDU
İhbar üzerine olay yerine çok sayında polis ve sağlık ekibi geldi. Yapılan ilk incelemelerde ilk adreste 7 kovan ikinci adreste ise 6 kovan ele geçirildi.
 
9 ÇOCUĞU VARMIŞ
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheli Suat Güney'in resmi nikahlı eşinden 20 yıl önce ayrıldığı ve 6 kız 1 erkek 7 çocuğunun olduğu belirlendi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR