Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEYLİKDÜZÜ'NDE KORKUNÇ İNFAZ
BEYLİKDÜZÜ'NDE KORKUNÇ İNFAZ
Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan yaralılar Eren Özyurt (34) ve Enes Hallaç (27) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.
20 Şubat 2024, 13:31
 
İstanbul Beylikdüzü'nde 2 kişi araç içinde silahla vurulmuş halde bulundu.
İstanbul Beylikdüzü'nde 2 arkadaş araç içinde vurulmuş bulundu.Hastaneye kaldırılan yaralılar Eren Özyurt (34) ve Enes Hallaç (27) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.  Enselerinden vuruldukları ortaya çıkan bu acımasız olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlatıldı
 
Olay, dün saat 01.00 sıralarında Dereağzı Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre, polis ekipleri sahilden silah sesleri geldiği yönünde ihbar aldı. Olay yerine giden ekipler otomobilde iki kişiyi silahla vurulmuş halde buldu.
 
Yapılan çalışmaların ardından vurulan kişilerin Eren Özyurt (34) ve Enes Hallaç (27) oldukları tespit edildi.  Yaralılar kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
 
Hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından Eren Özyurt'un cenazesi Memleketi Trabzon'a götürüldü. Özyurt'un bugün Araklı'nın Yeşilce Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi. 
 
Polis ekipleri olayla Enes Hallaç ve Eren Özyurt'un öldürülmesiyle ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor. 
 
Konuyla ilgili konuşan çevre sakini Durmuş Köseoğlu, "Sabah polis geldi, evvelki gece bir olay olmuş. Hiçbir şey duymadığımı ve görmediğimi söyledim. Kamera olup olmadığını sordular, içerde olmadığını sadece belediyenin var dedim. Girdiler baktılar ama bir bilgim yok" dedi.
 
Özyurt ve Hallaç'ın cesetleri yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İçinde bulundukları otomobilden parmak izi alındı. Otomobilin yanında bulunan 5 adet mermi kovanı da incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuvarı'na teslim edildi. Polis ekipleri, emniyette suç kayıtları olan iki kişinin infazını çözmek için araştırma başlattı. Çifte infazın uyuşturucu satışından kaynaklanan anlaşmazlık nedeniyle yaşanmış olabileceği öne sürüldü.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR