Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA'DA PATLAMA
ANKARA'DA PATLAMA
Ankara'da evinde doğalgazı açarak yaşamına son vermek isteyen kimliği belirsiz kişiyi ikna çabaları sırasında patlama meydana geldi. Olayda 2'si polis 5 kişi yaralandı.
4 Ocak 2019, 21:14
 
Ankara'da Pursaklar Turgut Reis Sokak'ta bir binada patlama meydana geldi. Olayın bir intihar girişimine müdahalede gerçekleştiği belirtildi.
 
Ankara'nın Pursaklar ilçesi Turgut Reis Sokak'taki bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi.
 
Patlamada 2'si polis 5 kişinin hafif şekilde yaralandığı ifade edildi.Patlamanın bir intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna esnasında gerçekleştiği ifade edildi.Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 
 
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
 
Olayla ilgili Ankara Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada “Kimliği henüz tespit edilemeyen ve boşanma aşamasında olduğu öğrenilen bir şahsın, ikna edilmeye çalışıldığı esnada doğalgazı açarak intihara teşebbüs etmesi neticesi patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre; olay yerine ihbar üzerine geçen ekipte görevli 2 polis memuru ile aynı binada ikamet eden 3 vatandaşımız patlamadan dolayı yaralandı” denildi.
 
KAYMAKAMDAN AÇIKLAMA
 
Öte yandan, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin olay yerinde inceleme yaptı. İncelemelerin ardından açıklama yapan Kaymakam Kara, “Akşam saatlerinde emniyet birimimize yapılan ihbar sonucunda, bir kişinin intihara teşebbüs durumunda olduğu bilgisi alındı. Polisimizin olay yerine geldiği esnada, intihara kalkışan Harun Topal, doğalgazın patlamasına sebep olacak bir eylemde bulundu. Olayda 2 polisimiz de dahil olmak üzere 5 yaralımız var. İntihara teşebbüs eden kişi ağır yaralı. Diğer yaralıların hayati tehlikesi bulunmamakta. Yaralılar Pursaklar Devlet Hastanesi, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bunun dışında olayın meydana geldiği apartman boşaltıldı” dedi.
 
Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise olayın kontrol altına alındığını belirtti.
 
‘3 SOKAK ÖTEDE OTURMAMA RAĞMEN BİNA SALLANDI’
 
Patlamanın meydana geldiği binada oturan bir kişi ise patlamanın şiddetiyle başından yaralandığı belirtti. Bir başkası da, ”Burada oturan bir arkadaşımız, olayda 3 kişinin yaralandığı söyledi. 3 sokak ötede oturmama rağmen, patlama sırasında bina sallandı” ifadelerini kullandı. 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR