Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İNTERNET SAPIĞI YAKALANDI
İNTERNET SAPIĞI YAKALANDI
12 yaşındaki bir kıza İnstagram üzerinden yazdığı mesajlar sosyal medyada küçük kızın yakınları tarafından ifşa edildi. Sosyal medyada "Kardeşim kızının telefonuyla çok fazla ilgilenmesinden şüphelendiği için telefonunu kontrol etmiş. . Yardım edin bu sapığı ifşa edelim" çağrısıyla sapık yakalandı
20 Haziran 2016, 18:47
 
Son yılları en büyük toplumsal çöküntülerinden olan '' pedofili '' vakaları durmak bilmiyor.Son olarak İnternet sapığı Recep Eken isimli kişi, mesaj attığı 12 yaşındaki çocuğa aşık olduğunu ve İstanbul'a gelmesini teklif edip tküçük çocuğu kandırmaya kalkmıiş.
 
                               image 
Uzmanlar Recep Ekin gibi insanların , toplumda serseri mayın gibi gezdiğini söylüyor.Bu insanların internet dışında, yakın çevresinin çocukları için de büyük tehlike olduğunu söylüyorlar.
 
12 yaşındaki bir kıza İnstagram üzerinden yazdığı mesajlar sosyal medyada küçük kızın yakınları tarafından ifşa edildi. Sosyal medyada "Kardeşim kızının telefonuyla çok fazla ilgilenmesinden şüphelendiği için telefonunu kontrol etmiş. Sonrasında da bu mesajları görmüş. Yardım edin bu sapığı ifşa edelim" çağrısıyla duyurulan olay tutuklanma ile sonuçlandı
 
İstanbul'da sosyal medya üzerinden mesaj attığı 12 yaşındaki kız çocuğunu yanına gelmeye iknaya çalışarak cinsel istismarda bulunan adam  gözaltına alındı.
 
Hürriyet’den edinilen bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, internette bir annenin 12 yaşındaki kız çocuğuna mesaj atan 25 yaşındaki kişinin mesajlarını yayınlamasıyla ilgili çalışma başlattı.
 
Şüphelinin, attığı mesajlarla kız çocuğunu yanına gelmeye ikna etmeye çalıştığı tespit edildi.
 
Sosyal medya kullanıcıları, annenin mesajını paylaşarak olayın duyulmasını sağladı. Mesajların internette paylaşılması üzerine sosyal medya hesaplarını kapattığı öğrenilen şüphelinin evinden ve iş yerinden ayrıldığı belirlendi.
 
Polis ekipleri, Maltepe'de bir akrabasının evinde saklandığını tespit ettiği şüpheli Recep Eken adlı çocuk düşkünü sapığı  gözaltına aldı.
 
Şüphelinin bilgisayarı ve cep telefonu da incelemeye alındı.
 
image
 
 NE OLMUŞTU?
 
recepeken2525 isimli kullanıcının, 12 yaşındaki bir çocukla mesajlaşması sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.
 
Yazışmalarda, 12 yaşındaki bir çocuğa mesaj atan adam, çocuğa ona aşık olduğunu ve İstanbul'a gelmesini teklif ediyordu.
 
25 yaşında olduğunu iddia eden adam 12 yaşındaki çocuğa cep telefonu numarasını da iletmişti.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR