Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEV ŞİRKET DÜNYA TURUNU İPTAL ETTİ
DEV ŞİRKET DÜNYA TURUNU İPTAL ETTİ
İstanbul'dan başlayarak 3 yıllık dünya turuna çıkmak için yüzbinlerce dolar ödeyen yolcuların hayali suya düştü. Dünya turu düzenleyeceğini iddia eden şirket öyle bir turun ve geminin aslında hiçbir zaman olmadığını itiraf etti.
25 Kasım 2023, 21:34
 
 
1 Kasım 2023'te İstanbul'dan demir alması planlanırken şirket, yolculara para iadesi yapacağını açıkladı.
 
Life at Sea Cruises şirketi tarafından organize edilen, İstanbul'dan başlayıp dünya çapında üç yıl sürecek olan verici gemi seyahati, yolcular için büyük bir hayal kırıklığına dönüştü.
 
Seyahatin başlangıcı, 1 Kasım'da İstanbul'dan ayrılması olarak planlanmıştı. Bu tarih ilk olarak 11 Kasım'a, ardından 30 Kasım'a ertelendi. 17 Kasım'da, planlanan üçüncü kalkış tarihinden az bir süre önce, yolculara seyahatin iptal edildiği duyuruldu.
 
Yolcuların bir kısmı, seyahat başlamadan önce İstanbul'a geldi. Bazı yolcular, dünya turu beklentisiyle evlerini sattıklarını, kiraya verdiklerini veya eşyalarını attıklarını belirtti. Yolcular, bu deneyime on binlerce dolar harcadı.image
 
MASRAFLARI KARIŞLAYACAK
Life at Sea Cruises, Aralık ortasından itibaren aylık taksitler halinde geri ödemeler yapılacağını ve Şubat sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi. Ayrıca, şirket, İstanbul'da mahsur kalan yolcular için 1 Aralık'a kadar konaklama ve eve dönüş bilet masraflarını karşılayacağını duyurdu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR