Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM DOLUP TAŞACAK
BODRUM DOLUP TAŞACAK
9 günlük Kurban Bayramı tatiline sayılı günler kala yerli ve yabancı turistler ilçeye gelmeye başladı. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar otelleri rezervasyonları ile ful doldurdu.ı.
6 Eylül 2016, 15:38
 
Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla birlikte Bodrum’da bulunan bir çok otel ve turistlik tesis bayram hazırlıklarını tamamladı.
 
TURİSTLER GELMEYE BAŞLADI
 
9 günlük kurban bayramı tatiline sayılı günler kala yerli ve yabancı turistler ilçeye gelmeye başladı. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar otelleri rezervasyonları ile doldurdu. . Cuma gününden itibaren başlayacak olan bayram tatili için oteller konuklarını beklemeye başladı.
 
image
 
1 MİLYON TURİST BEKLENİYOR
 
Sezonun son haftalarına denk gelen bayram tatili ile turizmciler de rahat bir nefes alacak. Yaklaşık 1 milyon yerli turisttin geleceğini ifade den Bodrum otelcileri, esnaflar ve işletmecileri bayram tatilinin gelmesini dört gözle bekliyor.
 
image
 
EK SEFERLER DÜZENLENECEK
 
Bayram tatili boyunca bazı havayolu şirketlerinin Kurban Bayramı tatilinde oluşabilecek yolcu yoğunluğu nedeniyle turizm kentlerine ek seferler düzenleyeceği öğrenildi. Milas - Bodrum hava alanına, iç ve dış hatlardan gelecek uçaklara yaklaşık 150 ek sefer ilave edeceği.. Şehirlerarası otobüs firmalarının da Bodrum seferlerine ek otobüsler koyduklarını öğrenildi.
 
YÜZDE YÜZ DOLDU!
 
Bayram tatilini Bodrum'da geçirmek isteyen vatandaşlar otellere rezervasyon yaptırmaya başladı. Bayram tatilinin başlamasına günler kala 5 yıldızlı oteller başta olmak üzere Apart ve pansiyonlar yerli turistlerden aldığı rezervasyonlarla 9 Eylülden itibaren yüzde yüz doluluk oranına ulaşacağı öğrenildi.
 
image
 
Ünü Bodrum'u aştı aylar öncesinden bayram rezervasyonları dolan Bodrum'da Latin müzik mekanı olarak marka olan Bitez Manuela Hotel  bayram tatilcilerine Temple Bar'ında eşsiz Latin geceleri ile beraber olacak.

Bodrum'da  bir marka olan 23 yıllık değişmeyen işletmesi ile ''Manuela Hotel Bitez'' bünyesinde yer alan   ''Manuela Temple Beach bar.''   özellikle Küba'lı latin müzik grupları ile Bayram'da sadece Bodrum’a tatil için gelen tatilcilerin dışında  Bodrum ve çevresinden gelecek latino sever'' Müzik ve Dans '' tutkunlarının  eğlence adresi olacak..

image

 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR