Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRK TURİZMİNE BİR DARBE DAHA
TÜRK TURİZMİNE BİR DARBE DAHA
Seyahat programlarında Türkiye limanları da bulunan bazı büyük uluslararası gemi turu operatörleri, programlarından Türk limanlarını çıkarmaya başladı.
19 Ocak 2016, 22:24

 

Seyahat programlarında Türkiye limanları da bulunan bazı büyük uluslararası gemi turu operatörleri, programlarından Türk limanlarını çıkarmaya başladı.

İptallere sebep olarak Terör olaylarından dolayı güvenlik endişesi gösteriliyor.

image

Üç büyük gemi turu operatörü olan Crystal Cruises, Celebrity Cruises ve Royal Caribbean International daha önce programda bulunan Türk limanlarına 2016 yılı içinde uğramayacaklarını duyurdu.

Son olarak Sultanahmet'te terör örgütü IŞİD tarafından turistleri hedef alan terör saldırısının ardından gemi turu şirketleri programlarında değişikliğe gitti. İptallerin gerekçesi olarak ise güvenlik endişesi gösteriliyor.image

Crystal Cruises şirketine ait Crystal Symphony gemisi, bu yılİstanbul'a uğramak yerine Atina ve Rodos adasına demirleyecek. Aynı şekilde şirketin Crystal Esprit adlı gemisi de Türk limanlarına uğramayacak.

Bir diğer gemi turu operatörü Celebrity Cruises de Eylül 2016'da İstanbul'da limanlama planını değiştirdiğini duyurdu. Şirket, İstanbul yerine başka bir ülkede durulacağını açıkladı.

Royal Caribbean International ise Türkiye rotasını tam olarak değiştirmediğini; ancak gidilmesinin de netleşmediğini duyurdu. Şirket, Türkiye'deki gelişmelerin yakından takip edildiğini ve duruma göre bir karar alınacağını bildirdi.CHA

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR