Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEKNOLOJİDE DEV İŞBİRLİĞİ
TEKNOLOJİDE DEV İŞBİRLİĞİ
Kaspersky Lab, siber güvenlik hizmetlerinin kapsamını daha da genişletmek için dünyanın önde gelen telekom şirketlerinden biri olan Telefónica ile stratejik işbirliğine gidiyor.
17 Haziran 2014, 07:38

 

Kaspersky Lab, siber güvenlik hizmetlerinin kapsamını daha da genişletmek için dünyanın önde gelen telekom şirketlerinden biri olan Telefónica ile stratejik işbirliğine gidiyor.

 Telefónica sektörde en çok O2, Movistar ve Vivo markaları ile tanınıyor.

Bu sözleşme kapsamında Telefónica, Kaspersky Lab’ın Global Araştırma ve Analiz Ekibi'nin (GReAT) kapsamlı uzmanlığının yanı sıra, bulut tabanlı Kaspersky Güvenlik Ağı tarafından desteklenen Kaspersky Lab’ın üstün tehdit zekası hizmetlerini siber güvenlik portföyüne dahil edecek.

Telefónica Güvenlik Global Yönetim Müdürü Óliver Martínez, şunları söyledi: “Bizim için bu tür bir stratejik anlaşma, benzersiz tehdit zekası hizmetlerimizle işletmeleri ve devletleri siber saldırılardan korumak için güvenlik piyasasını yönlendirmek ve kendimizi en iyi konuma getirmek yolunda atılan yeni bir adım. Bildirimlerimizin kapsamına Kaspersky Lab’ın hizmetlerinin de katılması, Telefónica’nın müşterilerimize en yenilikçi güvenlik çözümlerini sunma konusundaki kararlılığını ve dijital bir telekom haline gelme misyonumuzun yeniden doğrulanmasını yansıtıyor,” şeklinde konuştu.

Kaspersky Lab Kurumsal Satış ve İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Veniamin Levtsov ise, anlaşmayla ilgili olarak, “Telefónica'ya Yönetilen Güvenlik Hizmeti Sağlayıcılarıyla işbirliği stratejimizin bir parçası olarak sunulan Kaspersky Güvenlik Zeka Hizmetleri paketi üyeliğini sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu kadar güçlü bir araca sahip olan Telefónica uzmanları, müşterilerini hedef alan tehditlere yanıt verme konusunda daha donanımlı olacaklar. Kaspersky Lab ile işbirliğimizin Telefónica'ya siber güvenlik alanındaki geniş kapsamlı hizmetlerini geliştirme olanağı sağlayacağından eminiz,” şeklinde konuştu.

Bu, Kaspersky Lab'ın bir telekomünikasyon operatörüyle yaptığı ilk işbirliği değil; 2006 yılında da şirket Brezilya pazarındaTelefónica ile bir anlaşma imzalamıştı.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR