Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜKREMİN GEZGİN ASKER OLACAK MI ?
 MÜKREMİN GEZGİN  ASKER OLACAK MI ?
Trans Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin, beklenmedik bir şekilde askerlik görevini yerine getirmek üzere Haymana Askeri Birliği'ne katılacağını duyurdu.''Erkek doğmuş olabilirim ama 'Kendimi böyle hissediyorum' dedim. ''diyerek çaresiz olduğunu açıkladı.
6 Mart 2024, 13:41
 
Tiktok fenomeni Trans birey Mükremin Gezgin askere çağrılma kararını takipçileriyle paylaştı ve askere alınacağını  '19'unda Haymana'ya çıktı' cümlesiyle duyurdu.
 
Kurguladığı hamilelik videosuyla ünlenen Tiktok fenomeni Mükremin Gezgin, askere çağrıldığını açıklamasıyla dikkat çekmişti. Çürük raporu alamadığını belirten Gezgin, 19 Mart’ta Ankara Haymana Askeri birliğe teslim olacağını açıkladı.
  image
 
Trans fenomen Mükremin Gezgin, özel bir hastanede kurguladığı hamilelik ve doğum videolarıyla gündem haline gelirken gözaltına alınmıştı. Ardından asker kaçağı gözüktüğü ve askere çağrıldığını anlattığı videoyla gündeme gelen Gezgin cinsel tercihinden dolayı gelen şiddetli tepkilere , "Ben 'Buyum' dedim. Erkek doğmuş olabilirim ama 'Kendimi böyle hissediyorum' dedim. Beni gönderin. Vatanımı çok seviyorum" ifadeleriyle çürük raporu alamadığını anlatmıştı.
                    image
 
Son olarak Gezgin, askerliğini nerede yapacağını "Şu an askerlik şubesine geldim. Kağıtları ve dokümanları aldım. Askerliğim ayın 19'unda Haymana'ya çıkmış durumda. Gitme durumundaymışım. Bilmiyorum, bir şey diyemiyorum." şeklinde açıkladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR