Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEFECİ ŞEBEKESİNE OPERASYON
TEFECİ ŞEBEKESİNE OPERASYON
Mali sıkıntıları olanlara kendilerini yurtdışındaki banka temsilcisi gibi tanıtarak, senet imzalatıp yüksek faizle borç para veren şebekeye İstanbul ve Kırklareli'nde operasyon düzenlendi. İsmi daha önce de dolandırıcılıkla anılan Moiz Mitrani liderliğindeki şebekeye düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli yakalandı.
20 Mart 2024, 14:10
 
Musevi işadamı Moiz Mitrani’nin liderliğindeki tefeci örgütü çökertildi.
Para ihtiyacı olan kişilere kendilerini yurt dışındaki banka temsilcisi gibi tanıtan çete üyeleri, senet imzalatarak yüksek faizle borç para verdikleri ve daha sonra bu kişilertin mallarına çöktükleri idiaları ile şikayet edilinde polis düğmeye bastı.Gözaltına alınan çete lideri isim tanıdık çıktı
 
İsmi daha önce de dolandırıcılıkla anılan Moiz Mitrani liderliğindeki şebekeye operasyon yapıldı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü suçlar tarafından "Nitelikli Dolandırıcılık ve Tefecilik" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, Musevi işadamı Moiz Mitrani'nin liderliğindeki örgüt, maddi sıkıntılar yaşayan kişileri tuzaklarına düşürerek dolandırdıkları tespit edildi.
    image
 
Moiz Mitrani ve ortak hareket eden şebeke üyeleri kendilerini yurt dışı bağlantılı bankaların temsilcisi olarak tanıtıp kredi vaatlerinde bulunduğu öğrenildi.
 
Mali sıkıntıları olanlara kendilerini yurtdışındaki banka temsilcisi gibi tanıtarak, senet imzalatıp yüksek faizle borç para veren şebekeye İstanbul ve Kırklareli'nde operasyon düzenlendi.
 
İstanbul ve Kırklareli'nde tefecilik operasyonu gözaltıları. 
Kurtuluş Faktoring'in sahibi Moiz Mitrani'nin adı bir dizi dolandırıcılık dosyasında yer alıyor.
Türkiye'de yaşayan ve kamuoyunda finans şirketi sahibi bir iş insanı olarak bilinen Mioz Mitrani'nin de dolandırıcılık ve tefecilik şebekesinin lideri olduğu iddia edildi.İstanbul ve Kırklareli'nde düzenlenen eşzamanlı operasyonda tüm şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. 
 
MOİZ MİTRANİ DOLANDIRICILIKLA ANILMIŞTI
Daha önce de ünlü otel işletmecisi Toprak Dukul'u yarım milyon eoru dolandırdığı iddialarıyla gündeme gelen Mioz Mitrani, ayrıca Sarıyer Demirciköy'deki lüks sitede kiracı olduğu villada imar kanununa aykırı bir şekilde ruhsatsız ekleme yaptığı,  kendisini uyaran güvenlik görevlisine, 'Bir daha yolumu kesme, senin ağzını burnunu kırarım' şeklinde tehdit ve hakarette bulunduğu gerekçesiyle hakkında 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı basında yer almıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR