Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TAHLİYE EDİLDİ TEKRAR TUTUKLANDI
TAHLİYE EDİLDİ TEKRAR  TUTUKLANDI
FETÖ üyeliği suçundan yargılandığı davada dün sabah tahliyesine karar verilen, kapatılan Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak’ın akşam saatlerinde tekrar tutuklandı
3 Mayıs 2017, 14:49
 
FETÖ üyeliği suçundan yargılandığı davada dün sabah tahliyesine karar verilen, kapatılan Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak’ın akşam saatlerinde tekrar tutuklandığı haber veriliyor.Kararın ardından Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan Ayşenur Parıldak’ın cep telefonu kullanımına ilişkin yeni deliller gönderildi. Değişen delil durumu nedeniyle mahkeme Parıldak’ı yeniden tutuklanmasına karar verdi.
 
TELEFON KULLANIMINA İLİŞKİN YENİ DELİLLER ORTAYA ÇIKTI
 
Sincan Cezaevinde tutuklu bulunan Zaman gazetesi muhabiri Ayşenur Parıldak’ın yargılanmasına, Ankara 14. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildiği ve Parıldak’ın tahliyesine karar verilmişti. Ayşenur Parıldak’ın savunmasında, FETÖ mensuplarının haberleştiği ByLock programını kullanmadığını söylemişti. Ayşenur Parıldak 9 aydır tutuklu bulunuyordu.
 
ZAMAN GAZETESİ MUHABİRİ PARILDAK: “BYLOCK KULLANICISI DEĞİLİM”
 
Parıldak, dosyadaki telefon ve IMEI numarasının kendisine ait olmadığını öne sürdü. Ayrıca emniyetten gelen rapordaki IMEI numarasının 15 haneli olması gerekirken 14 haneli olduğunu belirten Parıldak, “ByLock kullanıcısı değilim. Dosyadaki telefon numarası ve bu numaraya ait olduğu öne sürülen IMEI benim değil.” dedi.
 
“PAYLAŞIMLAR BANA AİT DEĞİL”
 
Parıldak, sosyal medya Twitter’daki paylaşımları kendisinin yazmadığını iddia etti. Parıldak, “Tweetler bana ait değil. Bu mesajları ben atmadım. Bunlar sahte mesajlar. Bunu yapmak çok basit. 9 aydır bu yüzden tutukluyum. Bunları kanıtlayamamak bana çok ağır geliyor.” dedi.
 
“FUAT AVNİ’Yİ TAKİP ETMEK SUÇ DEĞİL”
 
 
 
Twitter’daki “Fuat Avni” hesabını takip ettiğini, onun da kendisinin takipçisi olduğunu belirten Parıldak, bunun da suç teşkil etmediğini söyledi.
 
Parıldak, “Fuat Avni”nin yaklaşık 3,5 milyon kişi tarafından takip edildiğini, o hesabın takip ettiği 214 kişiden birinin kendisi olduğunu, diğer isimler arasında gazeteciler Aslı Aydıntaşbaş, Ahmet Hakan, milletvekilleri Eren Erdem, Sezgin Tanrıkulu gibi isimlerin de yer aldığını ifade etti.
 
YENİDEN TUTUKLANDI
 
FETÖ üyeliği suçundan yargılandığı davada dün sabah tahliye edilen Ayşenur Parıldak, akşam saatlerinde tekrar tutuklandı.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR